23607 23607 23607

Bouncer Inline Beer Filter

liten variant

Varenr:102940
Bouncer er et filter for filtrering av uønskede partikler i ølen, og bidrar til å gi et klarere øl som smaker bedre. Filteret kobles på slangen mellom gjæringskar og omstikningskar eller fatet. For vanlige små-batcher på ca. 20 liter.
299,-
-+
stk
13 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Bouncer er et filter for filtrering av uønskede partikler i ølen, og bidrar til å gi et klarere øl som smaker bedre. Filteret kobles på slangen mellom gjæringskar og omstikningskar eller fatet. For vanlige små-batcher på ca. 20 liter.

  • Forbedrer smaken og klarheten i ølen ved å filtrere bort trub, krausen, humle og proteiner.
  • Produsert av næringsmiddelsgodkjent materiale i USA. Tåler inntil 65°C.
  • Kan også brukes mellom bryggekjelen og gjæringskaret. PS! Vørteren må være avkjølt først.
  • Med Bouncer sparer du både tid og øl. Du får mer øl ut av hver batch, lettere og raskere enn cold-crashing eller tilsetningsstoffer.
  • Enkel å bruke og rengjøre. Ølen transporteres gjennom filteret ved vanlig bruk av hevert og tyngdekraft, slik at du ikke trenger trykk eller pumpe for å filtrere.
  • Passer standard 3/8" (indre diam.) slange på hevert.
  • Leveres med standard filter på 915 microns.
  • Kan også anvendes som en mini-Randall.
  • For større batcher, eller mindre batcher med mye humle, anbefaler vi storebroren BouncerMD (Mac Daddy).


 

Link til FAQ

Omtale av Bouncer og BouncerMD fra AdventuresInHomebrewing

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Bouncer


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
23607
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.