53L BrewBuilt X2 Conical Fermenter 53L BrewBuilt X2 Conical Fermenter 53L BrewBuilt X2 Conical Fermenter 53L BrewBuilt X2 Conical Fermenter

53L BrewBuilt X2 Conical Fermenter

14 gallon gjæringstank i rustfritt stål

Varenr:106520

BrewBuilt X2 Jacketed Conical Fermenter
14 Gallon / 53 Liter

Gjæringstank i 304 rustfritt stål, designet for hjemmebryggere av MoreBeer USA.

BrewBuilt X2 har innebygd ekstern kjølekappe med 1,5" Tri-Clamp tilkoblinger, beregnet for glykol-kjøling. Gjæringstanken er produsert med polerte innvendige sveiser av høyeste kvalitet med tanke på hygiene.

Materiale: 304 Rustfritt Stål
Størrelse: 53 liter (14 gallon)
Min/Max batch størrelse: 11 liter til 45 liter (1,5 gal til 6 gal)
Høyde: 106 cm
Bredde: 48 cm

13 990,-
-+
13på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

BrewBuilt X2 Jacketed Conical Fermenter
14 Gallon / 53 Liter

Gjæringstank i 304 rustfritt stål, designet for hjemmebryggere!

BrewBuilt stammer fra MoreBeer USA, og ble skilt ut som en egen avdeling med det ene formålet å konsentrere seg om førsteklasses hjemmebryggingsutstyr. Det er de samme folkene som skapte de første profesjonelle 3-stegs hjemmebryggingssystemene på slutten av 1990-tallet og ga dem navnet Brewsculptures. De var også de første til å designe og introdusere rustfrie koniske gjæringskar spesifikt til hjemmebrygging. BrewBuilt viderefører denne tradisjonen, men forsterker den med dedikerte ingeniører, produktdesignere og kundeservicesspesialister. Mens andre utstyrsmerker investerer mye tid på profesjonelt utstyr, er alt BrewBuilt gjør rettet mot hjemmebrygging!

Egenskaper:

  • Rustfritt stål med speilfinish av høyeste kvalitet
  • Innebygd ekstern kjølejakke med 1,5" TC-porter
  • Sveiset, slipt og polert innvendige sveiser er av høyeste kvalitet og det ypperste for hygiene
  • Fire kryssstangforsterkede ben gir overlegen stabilitet, etterligner profesjonelle Uni-tanker
  • Horisontale porter på kjeglen, akkurat som pro-tanker, lar deg ha en horisontal plassering av utløpsarmen, karboneringssteinen og termometeret i tanken din. Dette gir mindre minimum batchstørrelser, bedre karbonisering og mer.
  • PRV med trekkring innebygd i lokket.
  • 2" Tri-clamp bunnport med butterfly-ventil.

Produsert i 304 rustfritt stål. Med feilfrie sveiser og en blendende speilpolert finish både innvendig og utvendig, er BrewBuilt X2 enkel å holde ren.

Ekstern Kjølejakke
Når det kommer til temperaturkontroll for et konisk gjæringskar beregnet for hjemmebryggere, har den ultimate løsningen vært en ekstern kjølejakke. Indre kjølespiraler har lenge vært svaret, og selv om de er enklere å lage og relativt billige, er de vanskeligere å rengjøre og har problemer med cold-crash i varme omgivelser. BrewBuilt X2 tilbyr maksimal kjølekapasitet uten kompromiss med hygiene. Å sirkulere kjølevæske gjennom jakken gir deg overlegen kjølekapasitet.

Ekstra Stor 2” T.C. Tømmeventil
Tørrhumle så mye du vil. Uansett hvor hardt de prøver, vil humleelskere ha problemer med å tette denne konen. Med en overdimensjonert 2" bunnport vil du ha all den plassen du trenger (og til og med mer enn noen profesjonelle bryggere) for å enkelt kunne slippe ut dine tørrhumletilsetninger. Den glatte speilpolerte finishen på innsiden lar flokkerende gjær samle seg pent i bunnen av kjeglen når de glir rett ned de glatte innvendige veggene.

Forsterket Fire-Bens Fundament
Det er en vanlig klage sett i tilbakemeldingene for andre koniske tankene på markedet – ustabiliteten av enheter med tre ben. Tre ben kan være fine når gjæringskaret står stille på en jevn overflate, men brukerne blir ofte tvunget til å kjøpe en støttehylle for mer stabilitet hvis de legger til hjul eller benforlengelser. Et konisk kar er bare så verdifullt som fundamentet det står på, så BrewBuilt modellerte X2 etter profesjonelle bryggeritanker med et fire-bens, forsterket fundament. Denne tilsynelatende små designfunksjonen er dyrere å produsere, men det er det som gjør X2 konisk ekstremt stabil sammenlignet med andre modeller. Når du fyller gjæringskaret ditt med deilig fersk vørter, vil du stole på beholderen som holder ditt nyeste brygg.


Inkludert:

BrewBuilt X2 Konisk Gjæringskar med kjølekappe
2" T.C. Butterflyventil
1,5" T.C. 90° Albue med blow-off silikonslange
1,5" T.C. Thermowell
1,5" T.C. Klemmer og blindlokk
1,5" T.C. Avtappingsventil
15 psi PRV montert i lokket

Tilgjengelig ekstrautstyr:

Neopren Isolasjonskappe (ikke inkludert)
Pressure Kit lokk (ikke inkludert)
Flex Chamber Bunnoppsamler (ikke inkludert)
Glykolkjøler (ikke inkludert)


Materiale: 304 Rustfritt Stål
Størrelse: 53 liter (14 gallon)
Min/Max batch størrelse: 11 liter til 45 liter (1,5 gal til 6 gal)
Høyde: 106 cm
Bredde: 48 cm

 

 

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
44520