30204

Caputo Semola durumhvetemel 1 kg

egnet til utbaking av pizzadeig

Varenr:103950
Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta, samt for utbaking av pizza. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
49,-
-+
stk
Bestilt fra leverandør
Ubekreftet leveringsdato:
25.10.2021
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta, samt for utbaking av pizza. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.

Durumhveten gjør at konsistensen blir noe hardere enn ved bruk av vanlig hvetemel.
I Italia er durumhvete semolato mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Egner seg også godt til brødbakst og kaker.

Antico Molino Caputo er en ekte italiensk familiebedrift, som nå ledes av tredje generasjon Caputo. Durumhvete, eller hardhvete som den også kalles, er en type korn som inneholder mer gluten og protein enn vanlig hvete. Caputo durumhvete består av finmalte semulegryn. Melet har den karakteristiske gylne fargen som er typisk for durumhvete.

 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Caputo


Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser
30204
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.