Petra
|
Beskrivelse
|
Melstyrke
|
Anbefalt
hydrering
|
Protein
innhold
|
Anbefalt
hevetid
|
Utmalings
grad
|
|
Designet for
pizzalaging
|
W 180-220 |
55-65% |
11,2% |
6-12 timer |
Tipo 0 |
|
Passer godt til Napolitansk Pizza |
W 260-280 |
55-70% |
12,7% |
12-48 timer |
Tipo 0 |
|
Luftig deig
unik duft og aroma |
W 350-380 |
55-70% |
12,7% |
16-48 timer |
Tipo 0 |
|
Veldig
sterkt mel
Høyt fiberinnhold |
W 390-420 |
opptil 90% |
13,2% |
16-84 timer |
Tipo 1 |
|
Et allsidig mel |
W 320-340 |
60-70% |
13,2% |
6-48 timer |
Tipo 1 |
|
Steinmalt
Sterkt mel
høyt fiberinnhold |
W * |
55-75% |
13,5% |
16-48 timer |
Tipo 1 |
|
Økologisk
middels sterkt |
W 280-300 |
55-70% |
12,5% |
12-48 timer |
Tipo 0 |
|
Veldig sterkt mel
Høyt fiberinnhold |
W 300-320 |
55-70% |
12,5% |
12-48 timer |
Tipo 1 |
|
Økologisk Speltmel
For utblanding |
W * |
65-75% |
13% |
12-48 timer |
Tipo 1 |
*W og P/L verdiene knyttet til dette melet oppgis ikke da det høye fiberinnholdet (7,9/100g) gir svært feile utslag på Chopins alveograf.