Caputo Glutenfritt mel 1kg

Caputo Fioreglut glutenfritt mel 1 kg

Italiensk mel til pizzabaking

Varenr:103947
Ekstra finmalt italiensk gluten fritt mel som gir luftige og flotte bakverk. Kan også benyttes til pizzadeiger.

Caputo FioreGlut er en egenutviklet blanding av ris og potet stivelse samt soya mel. Disse naturlige ingredienser er også naturlig glutenfri, og kombinasjonen er nøye utformet for å produsere de fineste kvalitets brød og pizzabunner. Caputo Fiore Glut egner for baking av brødvarer og pizzabunner.
149,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Ekstra finmalt italiensk gluten fritt mel som gir luftige og flotte bakverk. Kan også benyttes til pizzadeiger.

Caputo FioreGlut er en egenutviklet blanding av ris og potet stivelse samt soya mel. Disse naturlige ingredienser er også naturlig glutenfri, og kombinasjonen er nøye utformet for å produsere de fineste kvalitets brød og pizzabunner. Caputo Fiore Glut egner for baking av brødvarer og pizzabunner. Melet gir en smidig og smakfull deig.

Oppskrift til deig:

  • 1 kg fioreglut
  • 800 g vann (8 dl)
  • 15 g pakke gjær (1/4 pakke)
  • 35g extra virgin olivenolje (ca 2 ss)
  • 25 g salt

Mix mel, vann, gjær og salt i en kjøkkenmaskin på hastighet 2, i 5 min. Tilsett så olje og mix i 2 min til, på laveste hastighet. 
La deigen hvile i kjøleskapet i 30 min. Ball deigen på 250/280g baller, og legg dem i hevebokser i kjøleskapet i minst 3 timer, maks 24 timer. 
Dekk bakebenken med rismel og bak ut pizzaene, og legg på ønsket fyll. 

Stek pizzaen på 370g i 2-3 min. 

Antico Molino Caputo er familiedrevet selskap som nå ledes av tredje generasjon Caputo. Caputo er først og fremst en av de ledende leverandørene av «00» mel i Italia og USA, og anses av mange for å produsere verdens beste pizzamel. Melet er klassifisert etter hvor finmalt det er, fra tipo "1" som er grovest og "00" som er finest. "00" karakteriseres som det beste melet som er malt i Italia, med fin, pudderaktig konsistens.

 

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser