Caputo Manitoba 5kg

Caputo Manitoba Oro tipo 0 5 kg

Ekstra finmalt mel

Varenr:104198

Finmalt mel laget på hvetemel dyrket i Manitoba-distriktet i Canada.

Den har et høyt innhold av glutenprotein som gir en elastisk og smidig deig. Tipo «0» melet brukes for eksempel til baking av brød, butterdeig, croissanter og pizza. Vi anbefaler å bruke manitoba som forsterkning i pizzadeigen for et mer elastisk resultat, perfekt for å kaste i lufta som en ekte «pizzaiolo».

Manitoba hvetemel gir en luftig og smakfull bakst.

219,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Finmalt mel laget på hvetemel dyrket i Manitoba-distriktet i Canada.

Manitoba mel har sin opprinnelse fra Nord Amerika og Sør i Canada og har hatt høy popularitet hos italienerne siden melet ble introdusert av Amerikanske soldater under 2. verdenskrig. Den har et høyt innhold av glutenprotein som gir en elastisk og smidig deig. Tipo «0» melet brukes for eksempel til baking av brød, butterdeig, croissanter og pizza. Vi anbefaler å bruke manitoba som forsterkning i pizzadeigen for et mer elastisk resultat, perfekt for å kaste i lufta som en ekte «pizzaiolo».

Manitoba hvetemel gir en luftig og smakfull bakst.

Melstyrke: W 370-390

Antico Molino Caputo er familiedrevet selskap som nå ledes av tredje generasjon Caputo. Caputo er en av de ledende leverandørene av «00» mel i Italia og USA, og anses av mange for å produsere verdens beste pizzamel. Melet er klassifisert etter hvor finmalt det er, fra tipo "1" som er grovest og "00" som er finest. "00" karakteriseres som det beste melet som er malt i Italia, med fin, pudderaktig konsistens.

 

 

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser