Caputo Cuoco / Chef Tipo 00 1 kg

Caputo Cuoco / Chef tipo 00 1 kg

gir mer elastisk pizzadeig

Varenr:103951
Dette melet har et protein innhold ca 13%. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
Melet gjør deigen smidig, smakfull og gir brødvarer, bakevarer og pizzabunn en fyldig og luftig konsistens.


Cuoco endrer navn til Chef, men innholdet vil være helt likt.
59,-
-+
6på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dette melet har et protein innhold ca 13%. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
Melet gjør deigen smidig, smakfull og gir brødvarer, bakevarer og pizzabunn en fyldig og luftig konsistens.

Caputo "00" Cuoco rinforzato som betyr "forsterket" er ideell til pizza, focaccia, ciabatta, eller til annet bakverk som skal ha en luftig og lett konsistens. Melet er en egenutviklet blanding av den beste hveten på verdensmarkedet. Det er malt spesielt for å tåle stekning ved temperaturer over 370 °C. Melet kan brukes i steinovn, gassovn eller stekeovn.

Melstyrke: W 300-320

Antico Molino Caputo er en italiensk familiebedrift, som nå ledes av tredje generasjon Caputo. Caputo er en av de ledende leverandørene av tipo «00» mel i Italia og USA, og anses av mange for å lage verdens beste pizzamel. Melet er finmalt og har lavere gluteninnhold enn de fleste meltyper, noe som bidrar til en smidigere pizzadeig. Italiensk mel er klassifisert etter hvor finmalt det er, fra tipo "1" som er grovest og "00" som er finest. "00" karakteriseres som det beste melet som er malt i Italia, med fin, pudderaktig konsistens. Dette melet har et protein innhold ca 13%. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.

 

 

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser