Centennial 2020

Centennial 2020 100g

9,1% alfasyre

Varenr:104825

Centennial – en en sofistikert utgave av Cascade og har gjerne et høyere alfasyreinnhold.

Alfasyre: 9,1%
Årgang: 2020
Opprinnelsesland: USA

89,-
-+
100+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Centennial – en en sofistikert utgave av Cascade og har gjerne et høyere alfasyreinnhold. Den er allikevel ikke på langt nær så "citrusy" som Cascade. Centennial har vært med på å gi ølbrygging en oppblomstring og humlen stiger stadig i popularitet. Denne kan brukes både som aromahumle og som bitterhumle. Bitterheten er ganske ren, og kan gi litt blomsteraroma avhengig av koketiden.

Den er oppkalt etter en festival i Washington, og også denne humlen er et resultat av USDA programmet. Humlen kom på markedet i 74’ og kan skryte av en alfasyre i området 9,5-11,5%. Den ser ut som medium kompakt kjegle form. Centennial fungerer strålende i Pale Aler samt India Pale Ale'er, hvor man trenger bitterhet i bunn og en flott aroma på toppen. Denne er å finne i mange kommersielle øl ute i markedet.

I dens korte liv har den sett både oppgang og nedgang, og har nå igjen en stigende popularitet. Denne humlen har en allsidighet i øltyper, den har god motstand mot sykdom og sopp, og har en moderat lagringsmulighet, Denne humlesorten vil være mainstream i USA i lang tid fremover.

Alfasyre: 9,1%
Årgang: 2020
Opprinnelsesland: USA

Egenskap/bruk: Dual-purpose (betyr at humlen kan brukes både som bitter- og aromahumle)
Mer info: http://beerlegends.com/centennial-hops

Teknisk info

Produktinformasjon

Bruksområde
  • Bitterhumle
  • Smak og aroma
  • Dual purpose
Land / område USA


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
35645