Hydrometer for øl, vin og cider - Utstyret til gjæring - Ølbrygging

Hydrometer for øl, vin og cider

måleområde SG 0.980 - 1.150

Varenr:100100
Dette hydrometeret kan måle sukkerinnhold helt opptil 1150!

Hydrometer brukes for å måle sukkerinnhold før og etter gjæring. På denne måten kan en regne seg fram til alkoholprosenten som ølet får. 

Alle hjemmebryggere er også interessert i å se hvor mye sukker en klarer å få ut av malten/mesken. Alle ønsker best mulig utbytte (mest mulig sukker). Og det er enten med hydrometer, eller med refraktometer en måler dette. 
99,-
-+
100+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dette hydrometeret kan måle sukkerinnhold helt opptil 1150!

Hydrometer brukes for å måle sukkerinnhold før og etter gjæring. På denne måten kan en regne seg fram til alkoholprosenten som ølet får. 

Alle hjemmebryggere er også interessert i å se hvor mye sukker en klarer å få ut av malten/mesken. Alle ønsker best mulig utbytte (mest mulig sukker). Og det er enten med hydrometer, eller med refraktometer en måler dette. 


Hydrometer for måling av OG og FG på øl. Hydrometeret kan også brukes til cider og vin.

Eksempel på fremgangsmåte for utregning av alkoholinnhold:

(OG - FG) x 131.25 = ABV %

OG = Original Gravity, altså avlesning før gjæring har startet.
FG = Final Gravity, avlesning etter at gjæring er ferdig.

Eksempel med en OG på 1.050 og FG på 1.010:

1050 - 1010 x 131,25 = 5,25%

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
575