Silbunn, Ø=297 mm Silbunn, Ø=297 mm

Silbunn, Ø=297 mm

Passer Grainfather, Digiboil m/fler

Varenr:100152

Silbunn tilpasset BrewZilla 35 gen 3.1.1, Grainfather G30, Digiboil 35 og lignende apparater.
Diameter = 297mm.

Silbunnen fungerer svært bra, den hindrer tetting av filter som igjen fører til midlertidige problemer med pumpens kapasitet.
Den falske bunnen gir deg en mye større filteroverflate som gir deg muligheten til trygt å bruke større mengder humle enn før. Lær mer om hvordan silbunnen fungerer i denne videoen fra David Heath.

349,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Silbunn, Ø=297mm. Reservedel til BrewZilla 35 gen 3.1.1. Passer også til Grainfather, Digiboil 35, Brew30 Basic, Beer Brew 30 Automatic m/fler.

BrewZilla benytter denne hovedsaklig som filter for sirkuleringspumpen under hele prosessen.

Silbunnen kan fint brukes som vanlig falskbunn ved mesking uten silkar, men da er det anbefalt å bruke meskepose i tillegg for å sikre god nok filtrering. Meskepose vil i tillegg gjøre det lettere å få ut malten etter ferdig mesk.

Diameter 297mm. 3 støtteben, h 35mm. Hullene har en diameter på 2mm

Se David Heaths video om hans oppgradering av Grainfather:


 

  Teknisk info


  Tilbehør
  Alternativer
  Support
  Kundeanmeldelser
  Gjennomsnittlig vurdering:
  (2)
  Silbunn, Ø=297 mmPasser Grainfather, Digiboil m/flerBra konsept, helt ok kvalitet. Lite gjennomtenkt konstruksjon for å ta den ut da den ringen man skal montere er for høy når maltrøret settes inn. Løsning for meg var å montere den feil vei så man har noe å ta i når bunnen skal løftes opp. Bunnen ble ikke liggende fast men tippet opp under whirlpool så neste gang skal jeg droppe whirlpool og bare la alt hvile på silbunnen og se hvor mye den klarer å fange opp.
  Silbunn, Ø=297 mmPasser Grainfather, Digiboil m/flerKonseptet er bra, men ved bruk av Gainfather 30 er den ikke helt passende med tanke på maltrøret. Ringen som skal for å løfte silbunn opp er for høy. Kvaliteten er litt så som så, veldig tynn gods som gjør silbunnen litt vel bøylig.