Duotight Blowtie 2 Spunding valve Duotight Blowtie 2 Spunding valve Duotight Blowtie 2 Spunding valve Duotight Blowtie 2 Spunding valve

Duotight Blowtie 2 Spunding valve

inline overtrykksventil med manometer

Varenr:102508

Ny Blowtie versjon fra Kegland, nå med innebygd manometer!
Denne er designet for å være svært enkel å bruke, samtidig som den beholder den høye nøyaktigheten som Blowtie er kjent for. Enheten kommer med 8mm Duotight koblinger, tilpasset EVABarrier 4x8mm og 5x8mm slanger. Ventilen kan enkelt demonteres for rengjøring ved hjelp av skruene på toppen.

199,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Den første Blowtie enheten er godt kjent fra bruk sammen med Fermzilla og Kegmenter, i kombinasjon med ball lock og duotight koblinger, med et push-in manometer. Etter tilbakemeldinger fra kunder har Kegland utviklet en oppgradert variant, med innebygd manometer!

Nå er det enklere enn noen gang å gjære under trykk. Enheten kan også brukes i andre sammenhenger, f.eks trykkluft, CO2, nitrogen, vanntrykk osv men er hovedsaklig utviklet for trykkjustering ved gjæring under trykk. Den er også genial til å skape mottrykk ved lukket overføring mellom to fat under trykk.

Det kommer levert med et utbyttbart manometer for 0-1 bar (0-15psi). Man kan bytte ut manometeret med andre målenivåer om ønskelig:

Mini gauge 0-15 psi (0-1 bar)
Mini gauge 0-30 psi (0-2 bar)
Mini gauge 0-60 psi (0-4 bar)
Mini gauge 0-150 psi (0-10 bar)Spesifikasjoner:

  • Passende for trykk 0-1 bar (0-15 psi)
  • Laget av foodgrade polyacetal(POM) plast
  • Pakninger i EPDM
  • Skruer i rustfritt stål
  • 8mm Duotight hurtigkoblinger i begge ender (inn/ut)

 

Instruks for bruk:

Mottrykket justeres ved å vri på den gule vrideren. Vrir man med klokken økes trykket, og mot klokken senkes trykket.
Vårt tips er å trykksette et fat med litt over 1 bar, og bruke dette til å justere ventilen ned til ønsket trykk før koblingen brukes på gjæringstank eller lignende. Da er alt riktig innstilt før det har bygd seg opp trykk i gjæringstanken.

Ved førstegangsbruk er det anbefalt å følge anvisningen over og la ventilen stå under trykk i noen timer som en innkjøring. Dette for å få mest mulig nøyaktighet når produktet tas i bruk.

OBS: Det er viktig å ikke overskride det manometeret er beregnet for, da dette kan skade manometeret. Det er derfor lurt å forhåndsinstille ventilen slik det er nevnt over, dersom den f.eks skal brukes på et fat som er overkarbonert.

 

 

 

 

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser