Slangesett lukket overføring Slangesett lukket overføring Slangesett lukket overføring Slangesett lukket overføring

Slangesett for lukket overføring

med flowstopper inkludert!

Varenr:103984

Dette er et et komplett slangesett for overføring med trykk mellom fat, for eksempel fra Fermzilla gjæringstank til Corneliusfat. I overføringskitet er det inkludert en stengeventil som enkelt er med på å skape et lite mottrykk ved fylling.

Her er det også inkludert en FlowStopper for fatfylling, med sikteglass! Denne dingsen gjør at man unngår at det renner over ved overføring til et mindre fat. Se video lenger nede for demonstrasjon.

349,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dette er et et komplett slangesett for overføring med trykk mellom fat, for eksempel fra Fermzilla gjæringstank til Corneliusfat. I settet er det inkludert en stengeventil som enkelt er med på å skape et lite mottrykk ved fylling.

Her er det også inkludert en FlowStopper for fatfylling, med sikteglass! Denne dingsen gjør at man unngår at det renner over ved overføring til et mindre fat. Se video lenger nede for demonstrasjon.


Pakken består av:

  • 1 stk Ball lock for CO2 med gjenger,
  • 2 stk Ball lock for øl med gjenger
  • 2 meter EvaBarrier slange ID 5mm OD 8mm
  • 3 stk Duotight hurtigkobling 8mm
  • 1 stk Duotight Stengeventil 8mm
  • FlowStopper for fatfyllingKoble CO2 regulator til fatet du skal overføre til og sett CO2-trykket til 0,8 bar. Flush fatet ett par ganger for oksygen ved å trekke i ventilen i lokket.

Monter stengeventilen etter flowstopperen. Se bilde nr 2.

Steng ventilen foreløpig. Koble til overføringsslangen fra øl til øl mellom fatet det skal overføres fra til fatet det skal overføres til, og koble til CO2 fra regulator på fatet det skal overføres fra. Åpne nå stengeventilen forsiktig til det såvidt er åpning. Du ønsker ikke å åpne for mye for å unngå skumdannelse i fatet du overfører til. Steng kuleventilen når det kommer øl ut av ventilen.

Et bra utgangspunkt er 0,8 bar, men trykket må kanskje endres avhengig av CO2-volumet i ølet.

 

 

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
30397