29L Kegmenter - komplett pakke 29L Kegmenter - komplett pakke 29L Kegmenter - komplett pakke

29L Kegmenter - komplett pakke

med Pressure Kit og overtrykksventil

Varenr:104092

29L Kegmenter med utstyr inkludert for gjæring under trykk.

Kegmenter er en type gjæringstank i rustfritt stål som er designet som et kommersielt bryggerifat, men med en 10cm tri-clamp åpning i toppen for tilkobling av ekstrautstyr. Tanken kan trykksettes opp til 2,5 bar. 29L størrelse er perfekt for 20-25L batcher.

Inkludert i pakken:

3 390,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

 Les vår artikkel om "Gjæring under trykk" her

Inkludert i pakken:Kegmenter er en type gjæringstank i rustfritt stål som er designet som et kommersielt bryggerifat, men med en 10cm tri-clamp åpning i toppen for tilkobling av ekstrautstyr. Tanken kan trykksettes opp til 2,5 bar. 29L størrelse er perfekt for 20-25L batcher.

Leveres med lokk og silikonpakning for bruk med gjærlås. Som en oppgradering kan man bytte ut lokket med Kegmenter Pressure Kit, som inneholder et lokk med ball lock tilkoblinger, en overtrykksventil og dip tube som sørger for at man alltid tapper fra toppen av innholdet. Med Pressure kit'et blir dette en fullverdig unitank, hvor man kan gjære under trykk og servere det ferdige ølet fra samme tank. Pressure Kit er inkludert i denne pakken.

Kegmenter har en oppgitt max trykksetting på 2,5 bar. Dette er satt med tanke på sikkerhet ved bruk av medfølgende innfesting til lokk, og dersom noen skulle skulle finne på å skru denne opp mens det er trykk på fatet. Selve tanken er trykktestet til 5 bar. Se video fra Kegland lenger nede hvor dette blir nevnt.

 

 

 

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Peter07.08.2023Upassende?