Stål ball Lock - FermZilla med duotight Stål ball Lock - FermZilla med duotight Stål ball Lock - FermZilla med duotight Stål ball Lock - FermZilla med duotight Stål ball Lock - FermZilla med duotight

Stål ball Lock tilkobling for FermZilla

Carbonation Cap. Rustfritt stål.

Varenr:104755

Passer til inn og utganger med gjenger på FermZilla. Har duotightkobling på insiden. Kan brukes til karbonering, servering, oksygenering osv.

Skal du rengjøre tappelinjer og tappekraner? Denne Ball Lock korken har gjenger som lar deg skru den rett på en vanlig PET brusflaske som du fyller med rengjøringsmidler for deretter å skylle gjennom tappeanlegget.

Denne kan også benyttes for å toppe opp med CO2 når du fyller øl på en brusflaske, evt om du skal tilføre litt trykk, for å tvangskarbonere ølet når du skal ha med øl på tur.

199,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Passer til inn og utganger med gjenger på FermZilla. Har duotightkobling på insiden. Kan brukes til karbonering, servering, oksygenering osv.

Skal du å rengjøre tappelinjer og tappekraner? Denne Ball Lock korken har gjenger som lar deg skru den rett på en vanlig PET brusflaske som du fyller med rengjøringsmidler for deretter å skylle gjennom tappeanlegget. Denne kan også benyttes for å toppe opp med CO2 når du fyller øl på en brusflaske, evt om du skal tilføre litt trykk, for å tvangskarbonere ølet når du skal ha med øl på tur.

Ball Lock korken er kompatibel med både CO2 og øl Ball Lock koblinger. Den har en duotight kobling på innsiden.

Fremgangsmåte rengjøring:
1. Skaff deg en PET brusflaske med skrukork
2. Fyll opp flasken med varmt vann og rengjøringsmiddel, for eksempel Liquid Line Cleaner el.
3. Skru på Ball Lock korken
4. Koble til Ball Lock for øl for den tappelinjen du skal rengjøre
5. Sette bøtte, litermål el under tappekranen og åpne kranen
6. Hold flasken opp ned og la innholdet fra flasken renne gjennom tappelinjen. Du *kan* trykksette flasken først, men det er like enkelt å bare klemme på flasken.
7. Følg forøvrig prosedyren for rengjøringsmidlet og produsentens anbefaling om gjennomskylling med rent vann når ferdig.

Fremgangsmåte for "øl på tur":
1. Fyll en brusflaske med øl fra tappeanlegget ditt. La det være igjen 2-3 cm med klaring opp til korken
2. Klem på flasken til ølet når helt opp til flasketuten, skru på Ball Lock korken
3. Koble til Ball Lock for CO2 og fyll på med gass for å fylle ut flasken igjen
4. Nå kan du tilføre litt ekstra trykk for å tvangskarbonere, men pass på å ikke bruke for høyt trykk slik at flasken sprekkker.
5. Nå kan du ta med flasken og skru av og på Ball Lock korken som på en vanlig kork på en flaske.

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
35038