RAPT Controller + Thermometer Bundle RAPT Controller + Thermometer Bundle RAPT Controller + Thermometer Bundle RAPT Controller + Thermometer Bundle RAPT Controller + Thermometer Bundle RAPT Controller + Thermometer Bundle RAPT Controller + Thermometer Bundle RAPT Controller + Thermometer Bundle RAPT Controller + Thermometer Bundle RAPT Controller + Thermometer Bundle RAPT Controller + Thermometer Bundle

RAPT Controller + Thermometer Bundle

pakkepris RAPT temperaturkontroll

Varenr:106667
Bundle med RAPT Temperature Controller og RAPT Bluetooth Thermometer

Dette er en super kombinasjon for kontrollert monitorering av temperatur!
RAPT Temperature Controller tar seg av temperaturstyring og rapportering til RAPT portalen, mens RAPT Bluetooth Thermometer bidrar med en ekstra probe for avlesning av temperatur.

1 389,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse
Bundle med RAPT Temperature Controller og RAPT Bluetooth Thermometer

Dette er en super kombinasjon for kontrollert monitorering av temperatur!
RAPT Temperature Controller tar seg av temperaturstyring og rapportering til RAPT portalen, mens RAPT Bluetooth Thermometer bidrar med en ekstra probe for avlesning av temperatur.

 

RAPT Temperature Controller:

Siste nytt fra Kegland er en temperaturkontroller for kjøleskap til gjæring. Med 2 godt merkede tilkoblinger for kjøling og varme samt en 2 meter lang temperaturføle er denne ideel for kjøleskap til gjæring og lignende.

RAPT Temp Controller kobles til RAPT-nettportalen over WIFI, noe som betyr at du kan overvåke, logge og kontrollere enhetene som er tilkoblet eksternt. Dette virker fra både PC og mobil.

Den har en temperaturprobe med 2 meter kabel. Den kan også parres med Rapt Pill via BlueTooth, noe som øker batteritiden på Pill betraktelig ettersom Temp Controller tar seg av datatrafikken videre til RAPT portalen.

Fargeskjermen viser tydelig temperatur, graf over fremtidige og tidligere temperaturinnstillinger og gjør det enkelt å endre profil-trinn.

Denne plug and play temperaturkontrollboksen har to tydelig merkede blå og røde strømuttak for oppvarming og kjøling, slik at du kan kontrollere et kjøleskap eller varmeenhet samtidig for å fullstendig overvåke og kontrollere temperaturen. Hvert strømuttak er vurdert til maks 10amp (maks. 2400 watt).

Kegland oppdaterer stadig firmware, slik at mulighetene for bruk stadig utvides. For eksempel kan begge strømutgangene styres hver for seg.  Reis på ferie og skru av og på lys og radio på forhåndsbestemte tider.

PID inkludert
Denne temperaturkontrollboksen kommer med PID-oppvarmingsfunksjon som ofte brukes for enheter med høy effekt. Dette reduserer sjansen for svie kraftig og vil gi bedre temperaturkontroll med mindre svingninger.

Temperaturspenn.
Temperaturområdet til denne enheten gjør at du kan kontrollere enheter fra -20C og opp til 120C.

NB! Kontrolleren støtter kun Wi-Fi 2,4GHz

 

RAPT Bluetooth Termometer:

Tilleggsutstyr for BrewZilla Gen 4 RAPT, RAPT Temperature Controller og RAPT Fermentation Chamber.

Med dette praktiske termometeret har man mulighet til å utvide funksjonaliteten til RAPT betraktelig! Ved å f.eks koble dette termometeret til en BrewZilla Gen 4 har man større kontroll på temperatur i mesken, og kontrollenheten tar smartere avgjørelser i forhold til økning av temperatur ved at man også har en temperaturmåling lengre oppe i bryggeapparatet. Merk at termometeret ikke kan kobles til RAPT uten en hovedenhet å parres med.

Termometeret kommer med en 20cm lang probe + 1 meter lang varmebestandig ledning for nøyaktig plassering der du ønsker å lese temperatur. Proben har en skarp tupp som gjør den hendig til overvåking av andre ting som ost, kjøtt, sopp og mye mer. Proben kan festes til termometeret på baksiden.

Termometeret har magnetfeste på baksiden, samt et smart feste i silikon som kan festes på bryggeapparatets hengsel for lokk.
Drives av 2x AAA batterier (inkludert)

 

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser