LalBrew® LoNa™ er den første maltose-negative Saccharomyces cerevisiae-stammen som er spesielt utviklet for brygging av øl med lavt alkoholinnhold.
Avanserte klassiske og ikke-GMO avlsmetoder ble brukt for å velge en stamme som ikke spiser maltose eller maltotriose, noe som resulterte i svært lav utgjæring. Som en S. cerevisiae-stamme fungerer LalBrew® LoNa™ som en ale-gjær som produserer en ren og nøytral aromaprofil uten fenoliske smaker, og reduserer betydelig aldehyder. I tillegg sørger den patenterte teknologien fra University of California Davis (USA) for at stammen ikke vil produsere svovelholdige bismak, noe som lar malt- og humlesmakene skinne gjennom.
Pasteurisering er nødvendig når du brygger med LalBrew® LoNa™ for å unngå gjæring etter pakking og sikre ølstabilitet.
Utgjæring(attenuation): 16-20%
Temperaturområde: 20 - 25°C
Flokkulering: Middels
Aroma: Ren og nøytral
Pitching rate: 50 - 100g/hL