Nukatap Mini Komplett Tappekran Nukatap Mini Komplett Tappekran Nukatap Mini Komplett Tappekran Nukatap Mini Komplett Tappekran Nukatap Mini Komplett Tappekran

Nukatap Mini Komplett Tappekran

sett med kran, adapter og FC ball lock

Varenr:108280

Mini Nukatap - Ideell flowhastighet for små tappeløsninger!

Tappekran spesialdesignet for små tappeløsninger. Kranen kan kobles direkte på ball lock med riktig overgang, og gir optimal tapping fra første dråpe! Kranen har forward sealing som gjør den lett å holde ren, tilsvarende de originale Nukatap kranene.

Komplett løsning med tappekran, adapter, fjær og ball lock med flow control

499,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Mini Nukatap - Ideell flowhastighet for små tappeløsninger!
Komplett løsning med tappekran, adapter, fjær og ball lock med flow control

De fleste tradisjonelle ølkraner er designet med 10 mm dyser/spisser for å kunne helle en pint på litt over 10 sekunder. Denne flythastigheten er flott for barer med høy omsetning og kommersielle steder, men denne høye flythastigheten er ikke nødvendig eller ønskelig for alle bruksområder. For kompakte bærbare systemer eller hjemmebryggingssystemer med fat er en saktere flythastighet enklere å kontrollere og reduserer ytterligere skummingsproblemer på grunn av det lave væskevolumet som lagres i kranlegemet.

Nukatap mini er også mer ideell for å helle mindre doser. For eksempel til cocktails, der 150-250 ml væske er vanskelig å kontrollere med en kran med høy flythastighet. For mini kegs og lignende er denne kranen og FC ball lock koblingen liten nok til å bokstavelig talt puttes i lommen, noe som gjør den ideell for små oppsett som du ønsker å ha med deg eller som enkelt vil passe inn i et kjøleskap der plassen er trang.

Forward Sealing

Fremoverforseglende kraner er absolutt veien å gå når det gjelder tappekraner. Problemet med bakforseglende kraner er at væske tørker opp på kranens stempel. Dette er ikke hygienisk og etter hvert som mer og mer øl tørker opp i disse komponentene, kan kranen nesten lime seg helt igjen, noe som fører til skadede pakninger eller ødelagte håndtak (dette er spesielt tilfelle hvis den blir liggende en stund til tørk med øl inni). Fremoverforseglende design har ikke dette problemet, og kranen tømmes helt ut uten at øl tørker opp på de bevegelige delene på samme måte. Dette gjør kranen mer hygienisk og reduserer vedlikeholdet. Alle Nukatap-kraner har forward sealing!

Laminær strøm

Akkurat som Nuktap SS og Nukatap FC, er Nukatap Mini designet med laminær strøm i tankene. Laminær strøm er avgjørende for en ølkran, da det betyr at du vil helle ølen med minimal skumming og en betydelig reduksjon i svinn.

Integrerte solide pakninger som er mer hygieniske

I motsetning til andre design er Nukatap Mini-kroppen laget av POK, noe som gjør den sterk, robust og i stand til å bli autoklavert. Tetningene er også overstøpt fra Santoprene®, noe som gjør dem slitesterke, så de vil bokstavelig talt vare livet ut for kranen uten behov for utskiftning. Santoprene® og POK har begge utmerket motstand mot kjemikalier som kaustisk soda, peroksid, fosforsyre, melkesyre, sitronsyre, eddiksyre og alle vanlige kjemikalier solgt og brukt i drikkevareindustrien. Tetningene internt er overstøpt, noe som betyr at det ikke finnes sprekker eller rifter for bakterier, skitt eller gjær å gjemme seg i.

Overlegen første skumming på grunn av lav termisk masse og ledningsevne

Første skumming er ofte et problem forårsaket av en varm kran. For de fleste kraner å helle godt, er det viktig å dispensere nok øl for å kjøle ned kranlegemet før kranen heller godt. I tillegg til dette forverres dette av kranlegemets ledningsevne, så isolerende materialer fungerer rett og slett bedre enn ledende materialer. Nukatap mini har ikke bare svært lav termisk masse, men er også svært isolerende, da den er laget hovedsakelig av Santoprene og POK.

Shank-alternativer (selges separat i 8 mm (5/16") og 6,35 mm (1/4") duotight-design)

De fleste tradisjonelle ølkraner krever et stort 22 mm hull som må bores gjennom veggen av keezer/kjøler/vegg. Tradisjonelle lange shanks har også generelt et stort væskevolum som sitter inne i veggen ukjølt, noe som ikke er ideelt. Dette nye shank-alternativet er designet for å passe til enhver veggtykkelse og reduserer sterkt det stillestående ølet som sitter i shanken selv. For vegger opp til 80 mm tykke har vi gitt tre skruer, men hvis veggen er tykkere, kan du også bruke 6 små treskruer eller lignende og feste 3 skruer fra forsiden og 3 fra baksiden, slik at du kan gå inn i enhver veggtype.

En annen fordel med dette nye designet er at kranen aldri vil rotere ved et uhell. Vanligvis er ølkraner avhengige av at sekskantmutteren på shanken strammes nok til å forhindre rotasjon, men hvis veggen komprimeres (ofte tilfelle med skumvegger), tillates kranen å rotere. Dette nye designet har tre festepunkter som gjør det umulig for kranen å rotere ved et uhell, da de låsende tennene bak kolletten lar deg stille inn vinkelen og deretter stramme kolletten for å feste kranen permanent i den posisjonen.

 

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser