Petra 5063 5kg  - pizzamel

Petra 5063 Napolitane 5 kg

Tipo 0

Varenr:105559

5063 er et ideelt mel for baking av tradisjonell napolitansk pizza og godkjent av AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana), og kan sammenlignes med Pizzeria fra Caputo.

5063 er middels sterkt (W260-280) og egner seg godt i kombinasjons med biga, men fungerer også supert uten bruk av gjærstarter.

209,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

5063 er et ideelt mel for baking av tradisjonell napolitansk pizza og godkjent av AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana).

5063 er middels sterkt (W260-280) og egner seg godt i kombinasjons med biga, men fungerer også supert uten bruk av gjærstarter.

Petra mel oppbevares tørt og kjølig, og for å beholde maksimal kvalitet bør melet ikke utsettes for direkte lys og/eller varme.

Kan inneholde spor av soya

  

Spesifikasjoner

Malingsgrad:

Tipo 0

Luftfuktighet:

maks 15,5%

W:

260-280

P/L:

0,55-0,65

Gluteninnhold:

41-43%

Hydrasjon:

55-70%

Gjæringstid 20°C:   

12t (opptil)

Gjæringstid 4°C:

48t (opptil)

  

Næringsinnhold (pr 100g)

Karbohydrater:   

72,0

Fiber:

2,0

Fett:

1,5

Proteiner:

12,7

Salt:

0,003

Energi (kj):

1511,0

Energi (kcal):

356,0

 

Forpakningsstørrelse

12,5 kg

5 kg

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Petra 5063 Napolitanemel for napolitansk PizzaLaget en deig med 65% hydrasjon og over natt kald heving. Deigen fikk en utrolig fin konsistens, lett å jobbe. Smidig og elastisk. Ferdig pizza fikk en utrolig fin konsistens og tekstur og fantastisk heving. Deigen tåler nok helt sikker hydrasjon på +70% Ser for meg at dette kan bli en ny favoritt!!
40432