Petra 3 Steinmalt mel 5kg

Petra 3 Tipo 1 Steinmalt 5 kg

Sterkt mel med høyt fiberinnhold

Varenr:105561

Petra 3 består av hvetekorn valgt fra de aller beste områdene, deretter gjennomgått optisk sortering for å skille ut uønsket korn, ugress og andre fremmedlegemer, og til sist malt på det unike Steinmølle anlegget til Petra.

Dette resulterer i et meget sterkt mel med høyt fiberinnhold, som både smaker fortreffelig og har svært gode evner til å absorbere væske.

Petra 3 er svært allsidig og kan nyttes til både middels og lang heving av deig. Anbefales til alle typer pizza, brød og søtsaker.

249,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Petra 3 består av hvetekorn valgt fra de aller beste områdene, deretter gjennomgått optisk sortering for å skille ut uønsket korn, ugress og andre fremmedlegemer, og til sist malt på det unike Steinmølle anlegget til Petra. Dette resulterer i et meget sterkt mel med høyt fiberinnhold, som både smaker fortreffelig og har svært gode evner til å absorbere væske.

Petra 3 er svært allsidig og kan nyttes til både middels og lang heving av deig. Anbefales til alle typer pizza, brød og søtsaker.

Petra mel oppbevares tørt og kjølig, og for å beholde maksimal kvalitet bør melet ikke utsettes for direkte lys og/eller varme.

Kan inneholde spor av soya.

  

Spesifikasjoner

Malingsgrad:

Tipo 1

Luftfuktighet:

maks 15,5%

W:

P/L:

*

Gluteninnhold:

42-44%

Hydrasjon:

55-75%

Gjæringstid 20°C:   

16t (opptil)

Gjæringstid 4°C:

48t (opptil)

  

Næringsinnhold (pr 100g)

Karbohydrater:   

65

Fiber:

6,8

Fett:

1,6

Proteiner:

13,5

Salt:

0,003

Energi (kj):

1452

Energi (kcal):

343

 

Forpakningsstørrelse

5 kg

*W og P/L verdiene knyttet til dette melet oppgis ikke da det høye fiberinnholdet (6,8/100g) gir svært feil utslag på Chopins alveograf.

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
40444