Kaffe 200g Teodoro Engelhardt Kaffe 200g Teodoro Engelhardt Kaffe 200g Teodoro Engelhardt

Kaffe 200g Teodoro Engelhardt

ferdig grovkvernet til bruk i Stout

Varenr:104028
200 gram førsteklasses ferskbrent kaffe fra Sørlandets Kaffebrenneri / Southern Coffee, grovkvernet og klargjort for bruk i Kaffestout.
Dette er den samme kaffen som følger med i ølsettet Finca La Bella Coffee Stout.

Kaffetypen Teodoro Engelhardt fra gården Finca La Bella i Guatemala har blitt utvalgt etter grundig testing for å finne den beste kaffen til bruk i vår kaffestout, i samarbeid med Steinar Svenning fra Sørlandets Kaffebrenneri.

Kaffen er allerede ferdig grovkvernet av Steinar, slik at den passer fint i en vanlig humlepose for tilsetting i gjæringskaret et par dager før tapping.
99,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Ta kontakt for leveringstid.
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

200 gram førsteklasses ferskbrent kaffe fra Sørlandets Kaffebrenneri / Southern Coffee, grovkvernet og klargjort for bruk i Kaffestout.
Dette er den samme kaffen som følger med i ølsettet Finca La Bella Coffee Stout.

Kaffetypen Teodoro Engelhardt fra gården Finca La Bella i Guatemala har blitt utvalgt etter grundig testing for å finne den beste kaffen til bruk i vår kaffestout, i samarbeid med Steinar Svenning fra Sørlandets Kaffebrenneri.

Kaffen er allerede ferdig grovkvernet av Steinar, slik at den passer fint i en vanlig humlepose for tilsetting i gjæringskaret et par dager før tapping.

Vi fikk hjelp av Steinar til å finne den beste metoden, og hadde stor suksess med følgende fremgangsmåte:

  1. Brygging og gjæring som vanlig.
  2. Ha kaffen i en humlepose som lukkes ved å knyte igjen endene. Pass på å bruke en pose som er stor nok til at kaffen kan bevege seg litt i posen.
  3. Tilsett humleposen med kaffen rett i gjæringskaret 2 dager før tapping.
  4. En dag varmt og en dag kaldt, dersom man har mulighet til å cold-crashe ølet før tapping.

 

Ved kjøp av denne kaffen er du med på å støtte kaffebrenneriets "Gi et tre" prosjekt i Nyeri, Kenya.

"Takk for at du støtter vårt gi ett tre prosjekt i Nyeri, Kenya!

Kooperativene vi handler fra er eid av 700-3000 småprodusenter av kaffe. Det er en stor utfordring for bøndene at de har få trær, og dermet får en liten avling som skal forsørge en hel familie.
Et kaffetre bærer frem 5-10 kg kaffebær i dette området. Vi kjøper plantene i Kenya og distribuerer dem til kaffemøllene som kaffen kommer fra. Her blir trærne så fordelt ut på gårdene som leverer kaffe til oss."

 - Steinar Svenning / Kaffeentreprenør

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser