Gjør det enkelt med Ooni

Med disse grunnleggende produktene kan du oppnå den ultimate pizzaen
som det rett og slett ikke er mulig å få til i en vanlig ovn eller på grill

Ultra høy varme

Alle Ooni pizzaovner går opp til 450°C eller høyere. Alle bortsett fra de elektriske ovnene kommer når 500°C. Disse ekstreme temperaturene er nødvendige for å få en sprø utside og luftig innside.

Steinovns pizza

Uansett om du velger en pizzaovn som bruker gass, kull, pellets eller ved så følger det med pizzastein. Når denne kommer opp i 500°C så vil bunnen bli crispy sprø og toppingen perfekt stekt.

Ekstremt rask

Alle Ooni pizzaovner er allerede klare til bruk etter ca 20 min. Alle utenom electric volt lager førsteklasses Neapolitan pizza på kun 60 sek. Den elektriske bruker ca 90 sek på å lage fantastisk pizza. 

Hvordan startet det?

Ooni ble grunnlagt av ekteparet Kristian Tapaninaho og Darina Garland. Før de startet med dette drev de med et utdanningsselskap for å fremme kreativitet, innovasjon og problemløsning innenfor skolesamfunn. 

Når det gjelder problemer så hadde Kristian et: han var virkelig interessert i pizza, men han var frustrert -Pizzaene ble gode, men de ble ikke fantastiske. Pizzaene Kristian kunne lage hjemme manglet den restaurantkveliteten som kommer av veldig høy varme. Ovnen hjemme holdt rett og slett ikke mål.

Kristian begynte å lete etter en vedfyrt pizzaovn å bruke i hagen, men de tilgjengelige produktene på markedet var overdrevent dyre og ikke pene. Kristian var verken oppfinner, ingenør eller produktdesigner, men han visste at han hadde en fantastisk idé. Etter en rekke skisser, mange prototyper og vedvarende testing i hagen, skapte Kristian verdens første bærbare vedfyrte pizzaovn. 

Ooni - Den raske, bærbare, rimelige og fantastiske pizzaovnen!

Ooni Koda

Lag mat superenkelt med disse elegante ovnene som går på gass. Enten du velger 12" eller 16" modellen, så får du rask antenning og enkel temperaturkontroll. Koda 12 er perfekt for alle, både nybegynnere og proffe, med sin lette vekt og enkle brukervennlighet. Og Koda 16 med sin ekstra store plass er spesielt gøy å imponer gjester med.

Ooni Fyra

Denne ovnen gir deg en autentisk, vedfyrt opplevelse der du fyrer den opp. Enten hjemme eller med på tur. Å lage mat med trepellets er effektivt og ukomplisert. Den er liten og lett å ta med seg og lager deilig vedfyrt pizza på kun 60 sekunder.

Ooni Karu

Skap minneverdige pizzaer og med disse allsidige pizzaovnene. Denne er tilgjengelig i 12" og 16", og begge kan fyres opp med ved, kull eller gass. Den har også steingulv som gir en autentisk crispy bunn. Ooni karu 12 er verdens mest avanserte bærbare pizzaovn. Og ønsker du større plass har Karu 16 et stort stekeområde.

Ooni Volt 12

Ooni's første elektriske pizzaovn, som kan brukes innendørs og utendørs. Denne lar deg lage pizza med restaurantkvalitet hjemme på kun 90 sek. Den har varmebevarende dør av tredobbelt glass og kontroller for temperatur og tid. Det er bare å plugge den til, slå på og lag pizza!

Hvilken Ooni passer for deg?

For verten/vertinnen

Med sitt stilige skandinaviske design er koda 16 det ultimate midtpunktet for utendørskjøkkenet ditt under et pizza-party.

Den er enkel å sette opp, lett å antenne og enkel å bruke. Den garanterer god stemning!

 

Utendørs entusiasten

Uansett hvor eventyret tar deg, ta med den bærbare kraften for å å lage pizzaen du elsker!

Lag autentisk steinovnspizza på kun 60 sekunder der du befinner deg med en Ooni Karu 12.

Den veier omtrent like mye som en kasse øl og pakkes sammen på et øyeblikk.

Den kulinariske kokken

Vis frem matlagingsferdighetene dine med Karu 16.

Tenn opp med ved, kull eller gass, og oppnå 500°C på kun 15 min!

Lag pizza med en diameter på opptil 35cm, eller lag andre deilige retter. Siden stekeflaten er så stor, og den har en varmebevarende glassdør er de kulinariske mulighetene uendelige!

Stort utvalg av ekstrautstyr!

Ooni har ikke bare et bredt utvalg av pizzaovner, men også et stort utvalg av utstyr som alle pizzakokker vil sette pris på.
Alt er veldig gjennomtenkt og er laget med tanke på brukervennlighet for pizzabakere. 

Bord til pizzaovn:

  • Sammenleggbart bord: Hvis du ikke har en fast plass til din Ooni-pizzaovn, eller stadig er på farten, er dette bordet din redning. Det gir deg en romslig og praktisk arbeidsflate som kan enkelt transporteres hvor som helst. Dette sammenleggbare bordet deg den friheten og fleksibiliteten du trenger.
  • Modulbord: Disse bordene gir deg muligheten til å koble sammen flere bord etter behov, slik at du kan skape ditt eget utekjøkken. Du kan tilpasse dem med tilbehør som sidehyller for ekstra lagringsplass. I tillegg kan du enkelt legge til kroker for å henge dine pizzaspader og tilbehør, slik at alt er innen rekkevidde mens du lager magiske pizzaer.

Beholdere for topping og heving:

  • Hevekasser:Hevekassene er den ideelle løsningen for å heve pizzadeiger eller deigballer. Disse spesialdesignete beholderne gir deg full kontroll over heveprosessen, resulterer i en jevn, luftig deig som er helt klar til å bli forvandlet til en deilig pizza.
  • Enkeltbeholdere: Ikke bare kan du bruke dem til å lagre ingredienser som ferske grønnsaker, sauser og krydder, men de er også perfekte for heving av deig. Denne fleksibiliteten gir deg muligheten til å organisere og forberede dine pizzakreasjoner på en praktisk måte.
  • Toppingstasjon: Den gjør det enkelt å holde styr på og ha tilgjengelig alle dine favoritt-toppinger når du setter sammen den perfekte pizzaen. Med tilpassede rom for hvert element, kan du sørge for at ingenting mangler når du legger siste hånd på verket.

Pizzaspader:

  • Perforert aluminiumspade: Denne lette aluminiumspaden er designet med perforerte hull som lar pizzaen enkelt gli av og på spaden. De perforerte hullene hjelper også til med å fjerne overflødig mel. Overflødig mel brenner seg lett og kan gi en uønsket brent smak på resultatet.
  • Rotasjonsspade: I en pizzaovn varierer temperaturen, og det er derfor viktig å rotere pizzaen jevnt for en jevn steking. En liten rotasjonsspade er et uvurderlig verktøy for denne oppgaven, og det gjør det enkelt å justere pizzaens posisjon i ovnen.
  • Bambusspade: Denne pizzaspaden i bambus fungerer mest som et praktisk serveringsbrett, med et komfortabelt håndtak. Bambustreverket absorberer fuktighet fra pizzaen, noe som bidrar til å holde bunnen sprø og smaken autentisk.

Jernpanne/stålpanne

  • Ooni Jernpanne Utforsk Ooni's støpejernspanne, den perfekte følgesvennen for en rekke kulinariske kreasjoner. Med den allsidige Dual sided grizzler pan, kan du lage alt fra saftige fajitas til perfekt grillmerkede biffer. Den glatte siden, kjent som "Sizzler," er ideell for en rekke retter inkludert fisk og grønnsaker. Snur du pannen, får du den rillete "Grizzler" siden som gir de deilige grillmerkene på kjøttet. Skap smakfulle mesterverk med denne støpejernspannen som passer perfekt i alle Ooni ovner.
  • Ooni Detroit Pan For autentisk Deep Dish Pizza hjemme, er Ooni Detroit pan i stål svaret. Lag en fluffy bunn med rikelig med ost både på kantene og på toppen, toppet med saus og pepperoni. Denne pannen gir deg muligheten til å lage en smaksopplevelse som vil glede alle sansene dine.