Sangria med en høstvri

Hvordan skal du lage deg en god sangria som passer til høsten? Sangria blir jo vanligvis servert om sommeren som en kald drikk, men vi gir deg oppskriften til en uimotståelig høstrikk.

Du kan selvfølgelig blande den med hjemmebrygget eplecider!

Om du skal ha fest kan vi love at du imponerer gjestene med denne høstversjonen av sangria som tar ca 35 minutter å lage.

Du trenger:

  • 1/2 ts kanel
  • 1/2 ts muskat
  • 2 ts brunt sukker
  • 7 dl hjemmebrygget eple cider
  • 7 dl eple juice
  • 3,5 dl rødvin
  • 1 dl brandy
  • 2 epler

Slik gjør du:

  1. Leg kanel, muskat og brunt sukker i en mugge.
  2. Tilsett vin, brandy og eplejuice.
  3. Kutt eplene i små firkanter og rør inn i muggen.
  4. Sett muggen i kjøleskapet i minimum 30 minutter. Jo lengre du lar den stå, dess sterkere blir den.
  5. Helt til slutt tilsetter du den hjemmelagde eplecideren din. Rør alt sammen og server. Om du skal gjøre dette skikkelig med stil  dekorerer du toppen av glasset med en mix av sukker og kanel.