Chocolate Brown Ale

Chocolate Brown Ale ekstraktsett

Varenr:101754
Chocolate Brown Ale

Søt og maltrik med dyp fruktighet og aroma fra mørkt sukker. Har en behagelig ettersmak av nøtter.

OBS: Trenger i tillegg  Dextrose eller Flytende Maltekstrakt for å oppnå ønsket alkoholnivå.
399,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Chocolate Brown Ale

Søt og maltrik med dyp fruktighet og aroma fra mørkt sukker. Har en behagelig ettersmak av nøtter.


Antall liter ferdig produkt: ca 23 liter
Alkoholprosent: ca 4,0%
Bitterhet: 2/5
IBU: 26-34
Farge: Brun
Gjær: M15 Empire Ale
Anbefalt gjæringstemperatur: 18-23°C
Estimert SG*: 1.015

 

*Estimert SG; oppgitt mål for mengde restsukker (Specific Gravity, målt med hydrometer når ferdig utgjæret. Omtales også som FG = Final Gravity). SG-verdiene finnes her: https://mangrovejacks.com/pages/sg-readings

 

Posen settet kommer i består av 2 adskilte lommer som inneholder det flytende konsentrat samt tørrgjær og de øvrige tilsetningsstoffene.

 

Til dette ekstraktsettet vil du i tillegg trenge 1,2 kg Pure Liquid Malt Extract, eller 1 kg dextrose (druesukker) for å oppnå ønsket alkoholprosent.

Nyhet: Beer Enhancer 2 kan brukes sammen med ølsettene fra Mangrove Jack's for å få en renere maltsmak og et bedre resultat, enn ved bruk av dextrose/glukose.
Beer enhancer består av en blanding av maltekstrakt, fruktose- og glukosesirup.

 

Det anbefales å rehydrere tørrgjæren før bruk. Kok opp ca 1 dl vann til 1 pakke gjær. Deretter avkjøles vannet til ca den anbefalte gjæringstemperaturen. Dryss i den tempererte tørrgjæren, la stå i ca 10 minutter. Benytt en desinfisert skje til å røre ut gjæren. La gjæren stå i ytterligere 10 minutter. Deretter er den klar til bruk.

Klikk her for å lese en oversatt versjon av fremgangsmåten for å lage øl av ekstrakt:
se også https://cdn.shopify.com/s/files/1/0195/8620/files/V3_MJ_GENERIC_INST_HR.pdf  

Teknisk info

Produktinformasjon

Volum 23 liter


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser