Irish Stout  - Ekstrakt ølsett

Irish Stout ekstraktsett

Mangrove Jack's

Varenr:104314

Dette ekstraktsettet tar utgangspunkt i en irsk stout og benytter et mørkt maltekstrakt med innslag av røstet malt som er typisk for stilen. Råvarene er satt sammen for å gi et uttrykk i tråd med tradisjonell irsk stout, slik man kjenner den fra klassiske bryggeritradisjoner som Guinness og Murphy’s.

Anbefalt tilbehør for best resultat: Mangrove Jack's Beer Enhancer 2

399,-
-+
14på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Irish Stout

Dette ekstraktsettet tar utgangspunkt i en irsk stout og benytter et mørkt maltekstrakt med innslag av røstet malt som er typisk for stilen. Råvarene er satt sammen for å gi et uttrykk i tråd med tradisjonell irsk stout, slik man kjenner den fra klassiske bryggeritradisjoner som Guinness og Murphy’s.

Antall liter ferdig produkt: ca 23 liter
Alkoholprosent: ca 5%
Bitterhet: 3/5
IBU: 30-38
Farge: Svart
Gjær: M42 New World Strong Ale
Anbefalt gjæringstemperatur: 18-23°C
Estimert SG*: 1.009
Humle: Goldings*Estimert SG; oppgitt mål for mengde restsukker (Specific Gravity, målt med hydrometer når ferdig utgjæret. Omtales også som FG = Final Gravity). SG-verdiene finnes her: https://mangrovejacks.com/pages/sg-readings 

Posen settet kommer i består av 2 adskilte lommer som inneholder det flytende konsentrat samt tørrgjær og de øvrige tilsetningsstoffene.

Til dette ekstraktsettet vil du i tillegg trenge 1,2 kg Pure Liquid Malt Extract, eller 1 kg dextrose (druesukker) for å oppnå ønsket alkoholprosent.

Klikk her for å lese en oversatt versjon av fremgangsmåten for å lage øl av ekstrakt:
se også https://cdn.shopify.com/s/files/1/0195/8620/files/V3_MJ_GENERIC_INST_HR.pdf  

Teknisk info

Produktinformasjon

Bruksområde Øl
Volum 23 liter


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Irish Stout ekstraktsettMangrove Jack'sSatte dette settet med 20 liter vann, 1kg spraymalt mørk og medfølgende gjær. En rar usmak første halve år etter gjæring. Ble først drikkende etter et et år på modning. Fortsatt en liten usmak jeg helt ikke klarer å like. Første ekstraktsett jeg opplever dette med.