Angus & Oink The General Tex Mex 200g

The General Tex Mex BBQ Seasoning 200g

Angus & Oink

Varenr:108388
Oppdag Angus & Oink's første og mest populære krydderblanding, The General. Perfekt for BBQ, grilling og langtidssteking med dype Tex-Mex smaker. Glutenfri og veganvennlig. Ideell for biff, lam, kylling og grønnsaker.
199,-
-+
15på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Visste du at dette er den aller første krydderblandingen Angus & Oink noensinne laget? Og den er fortsatt like populær i dag som for 7 år siden! En blanding av krydder, chili, salt og sukker inspirert av barbecue, grilling og langtidssteking, tilfører dype sørlige smaker til denne Tex-Mex banditten, røykfylt støv med den gjennomtrengende aromaen av den meksikanske grensen.

Angus & Oink bruker General på så mange måter. Fra å tilføre en dybde av krydder og røyk til en chili, drysse over nachos varmet i ovnen, eller som topping på makaroni og ost (legg til litt lett oljet panko-brødsmuler for en sprø topping laget av gudene selv).

Det er en fast favorittkrydder for å avslutte biff på grillen, eller til og med en enkel hamburger, og den dag i dag gnir Angus & Oink fortsatt ribbe og svineskuldre i The General før de havner i smokeren.

Passer utmerket med biff, lam, kylling og grønnsaker. For oppskriftsinspirasjon, klikk her.

  • Glutenfri
  • Egnet for veganere
  • Ingen kunstige farger, kunstige smakstilsetninger, antiklumpemidler, CIA-agenter eller kake eller konserveringsmidler.

Tilberedningsinstruksjoner
Bland en rikelig mengde krydder (ca. 5-10% etter vekt) med en nøytral olje for å danne en pasta og dekk for å trekke inn smaken. For noe annerledes, prøv å drysse kjøttbollene dine rikelig, men jevnt med det for en vri på tradisjonelle kjøttboller og spaghetti.

Ingredienser
Sukker, salt, tørket chili, røkt paprika, paprika, svart pepper, løkpulver, tørket hvitløk, fennikelfrø, korianderpulver, urter, oregano, laurbær.

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser