Angus & Oink Porky White Chick BBQ Rub 200g

Porky White Chick BBQ Rub 200g

Angus & Oink

Varenr:108390
Utforsk Miss Piggy's BBQ-krydder, perfekt for konkurranser, med en rik blanding av krydder, chili og umami. Ideell for svinekjøtt og kylling, og gir en autentisk og uforglemmelig BBQ-opplevelse.
199,-
-+
17på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

En konkurransestil BBQ-rub pakket med en formidabel kraft.

Krydder, chili og umami for maksimal effekt, dette er en seriøs konkurranse BBQ-rub som nytes best med svinekjøtt og kylling.

En svært allsidig rub, men vi elsker den i Sues KFC-inspirerte oppskrift for en frekk tallerken med trøstemat! Servert med mais, coleslaw og dippesaus, vil denne oppskriften levere sprøhet og sukk av glede til bordet ditt.

Miss Piggy Barbecue team er et internasjonalt anerkjent mesterskapsteam.
Miss Piggy’s BBQ er et konkurrerende ‘U.S.A.’ stil BBQ-team og caterer i Leicestershire, Storbritannia. To ganger europeiske mestere, UK BBQA-mestere, tre ganger britiske BBQ-mestere og IBQN europeiske mestere. Oh, og de er også først og to ganger vinnere av European BBQ Challenge Cup. Og det første teamet som vant KCBS Grand Championships i 9 forskjellige land (5 av dem innen ett år). I 2015 ble de også det første ikke amerikanske/kanadiske teamet som gikk inn i den høyt prestisjefylte KCBS 700-klubben, og i 2016 ble de det første ikke amerikanske/kanadiske teamet som vant en fullt sanktionert KCBS-konkurranse i USA. Bare noen få utmerkelser!

De har vunnet priser i 8 forskjellige stater i Amerika over 3 forskjellige sanksjonsorganer og var også det høyest plasserte internasjonale teamet ved Jack Daniels World Championships 2012 og 2. plasserte internasjonale team i 2015, med en 3. plass kylling og 8. plass brisket, som også ble tildelt topp internasjonale brisket. Også det eneste britiske eller europeiske teamet som dukket opp på den amerikanske hit TV-showet BBQ Pitmasters!

Ingredienser
Sukker, salt, paprika, sellerisalt (SELLERI), sort pepper, løk, spisskummen, sennepspulver (SENNEP), hvitløk, oregano, chili, shiitake, silisiumdioksid (<2%), E621, E631.

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser