Angus & Oink Sweet Bones & Butts Rub 200g

Sweet Bones & Butts Rub 200g

Angus & Oink

Varenr:108391
Utforsk Angus & Oinks Sweet Bones & Butts Rub, den ideelle krydderblandingen for å forvandle svineskulder og ribber. Med en rik blanding av lønne- og javanesiske sukkerarter, er denne rubben perfekt for å skape enestående BBQ-smaker. Glutenfri og ideell for kylling, vinger og pulled pork
199,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sweet Bones & Butts Rub fra Angus & Oink

Et essensielt verktøy for å få de beina til å synge! Angus & Oink har jobbet med Sweet Bones & Butts i over et år, skaffet de beste ingrediensene, og balansert smaker, farger og sødme. Deres blanding av de fineste lønne- og javanesiske sukkers mørke rikdom leverer karamellen av deilig beinsnop.

Dette er fantastisk på en saftig svineskulder - dekk til og la den marinere over natten før røyking. Kombiner den med Porky White Chick for ekstra chipotle-varme og glasér ribbene med Glazed & Confused for den ultimate premiekamp-rack.

Perfekt for:

  • Kyllinglår
  • Vinger
  • Svinekoteletter
  • Episk Pulled Pork

Tilsett ekstra krydder fra Hot & Hostile med Angus & Oinks Sweet Bones & Butts Rub, og se deres OMG PORK dyp penetrasjon kjøttinjeksjon for ekstra smak og fuktighetsbevaring.
Glutenfri

Ingredienser
Salt, sukker, paprika, svart pepper, sellerisalt (SELLERI), chili, muskatnøtt, løkgranulat, hvitløk, gurkemeie, rødbetepulver, kanel, silisiumdioksid (<2%), E621, E631.

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser