Angus & Oink Dirty Cow Beef BBQ Rub 200g

Dirty Cow Beef BBQ Rub 200g

Angus & Oink

Varenr:108392
Utforsk Angus & Oinks Dirty Cow Beef BBQ Rub, designet for optimal skorpe og kraftig bark på brisket og okseribber. En rik blanding med kaffe, javanesisk sukker og krydder som leverer umami og rik oksekjøttsmak. Glutenfri og perfekt for alle oksekjøttkutt.
199,-
-+
16på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dirty Cow Beef BBQ Rub fra Angus & Oink ble utviklet for å levere maksimal skorpeforvrengning og super bark-kraft for brisket og okseribber i et lavt og sakte matlagingsmiljø. Dirty Cow Beef BBQ Rub har uber umami-effekt ved å bruke både naturlige og overnaturlige smaksforsterkere.

Angus & Oink maler ferske kaffebønner med sine bare knoker, til riktig størrelse for rub-flyt og balanserer det med dyp mahogni javanesisk sukker, det mest superlative sukkeret der ute for oksekjøtt.
Fullført med svart og hvit pepper, en dæsj chipotle og et hint av urter gir den krydrede skorpen kombinert med den uttalte barken du søker etter for STOR BIFF.

Smaken går fra umami til rik kjøttsmak, deretter chilensk oregano og den dype rødfargen fra røkt paprika, for ikke å glemme muskat og soyasauspulver for ultimate munnspringvann.
Angus & Oink stoppet ikke der. De la til ett siste element for å gi følelsen av modnet oksekjøtt, den lette jernaktige tangen som bare tørrmodnet kjøtt gir deg.

Deilig på alle oksekjøttkutt, men prøv en langsomt og lavt tilberedt brisket for noe spesielt.

GLUTENFRI

Ingredienser
Salt, kaffe, sort pepper, sukker, paprika, sellerisalt, (SELLERI), spisskummen, anis, løk, hvitløk, oregano, chipotle, sitronsyre, Tamari Soy (SOYABØNNE) sauspulver, hydrolysert vegetabilsk protein, silisiumdioksid, E621, E631.

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser