Angus & Oink Shawarma Rub 200g

Shawarma Rub 200g

Angus & Oink

Varenr:108394
Oppdag Angus & Oinks Shawarma-krydder, en eksotisk blanding inspirert av Midtøsten med smaker fra India, Nord-Afrika og Europa. Perfekt for lam og grønnsaker, ideell for å skape autentisk shawarma. Nyt den rike duften og de berusende smakene.
199,-
-+
19på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Angus & Oinks Shawarma-krydder er fullt av Midtøsten-løfter. Krydder fra India, Nord-Afrika og Europa kolliderer i en eksplosjon av smakssensasjoner.

Historien bak dette Shawarma-krydderet er enkel. Angus & Oink bodde i Midtøsten i to år for å bore etter olje, men i sin utforskning av bakgater og markeder avdekket de lokale delikatesser. Shawarma! Som en burrito er det en innpakket snack, ofte nytes etter en begivenhet med beruselse.

Deilig sammen med lam eller grønnsaker. Prøv langsomt kokt lammeskulder for å rive, stablet i et flatt brød med fersk yoghurt, tabbouleh og fersk granateple.
Eller grill lammekoteletter eller lammeskulder kebaber og nyt den berusende duften i luften rundt deg.

Ingredienser
Salt, sukker, sort pepper, nellikpulver, malt kardemomme, fennikelfrø, malt spisskummen, spisskummenfrø, stjerneanis, malt bukkehornkløver, malt kanel, malt muskat, malt ingefærpulver, sitronpulver, kuttet basilikum, gurkemeie, spansk søt paprika, persilleblad

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser