Beer brew CO2 gun

CO2 gun

Varenr:100242
Perfekt produkt som enkelt lar deg blåse bort oksygen og erstatte med CO2. Enkel innfesting som passer rett på gjengene til en 425g sodastream CO2-beholder
499,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dette er en problemløser når det gjelder CO2!

 

En 425g CO2 flaske (SodaStream) skrus inn på håndtaket, uten ekstra adapter. Trykk inn avtrekkeren for å frigjøre CO2. Du slipper derfor at det står trykk på fatet hele tiden, du fyller på kun når du har behov for mer trykk. Dermed er også svinnet betydelig mindre enn med vanlige regulatorer. Denne passer på CO2-flasker både fra AGA og Sodastream.

 

Det er en sikkerhetsventil på denne som løser ut ved 1 bar. Dette er et perfekt serveringstrykk for de felste øltypene. Når sikkerhetsventil løser ut vet du at trykket på fatet er 1 bar. Hvis du skulle ønske å fylle på høyere trykk (f.eks for å tvangskarbonere) så kan sikkerhetsventilen byttes til en på 2 bar eller 5 bar. Disse må kjøpes i tillegg. DU finner disse listet under "tilbehør" lengre ned på siden.

 

Andre bruksområder til denne er flushing (purging) med co2. Benytt en standard ølslange (OD 3/8") og fyll på med co2 i fat, flasker, bokser, gjæringskar ol før du fyller på med øl. Dermed reduserer du risiko for at ølet kommer i kontakt med luft/oksygen. 

Eksempler på bruk:

  • Etterfyll CO2 i gjæringsbøtta - slangen passer i hullet til gjærlåsen. Praktisk ved Cold Crash, og undertrykket i gjæringstanken suger inn luft. Fyll heller på med CO2
  • Fyll CO2 i gjæringsbøtta før omstikking eller når du har tørrhumlet. 
  • Fyll på med CO2 i flasker, bokser eller fat før du fyller på med øl
  • Eller i growleren før du tapper i øl fra fatet.
Teknisk info


Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
CO2 gunSkrus rett på en sodastream patron og er klar til bruk. Veldig enkel og bra device som er kjekk å ha til flere oppgaver når man brygger, eller når man vil ha med et ølfat på fest.
1285