Cornelius Fatpakke Cornelius Fatpakke Cornelius Fatpakke

Cornelius Fatpakke

Startpakke inkludert 19L Corneliusfat

Varenr:101984

Har du vurdert å begynne med fat?


Her har vi sydd sammen en pakke for Cornelius fat, bestående av kvalitetsdeler fra blant annet KegLand, DuoTight og EVABarrier. Pakken leveres med piknik kran, slik at du lett kan kombinere pakken med det du måtte ønske av tappetårn, tappekran eller annet.


Sjekk anbefalt tilbehør lenger nede på siden.

2 490,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dette hendige Cornelius fatet fra KegLand rommer 19l, veier under 5 kg og leveres i høy rustfri kvalitet. Det har gummi sokkel og topp, leveres med 2 faste Ball Lock koblinger (hann-koblinger, for øl og CO2), stigrør og sikkerhetsventil. Fatet er trykktestet til 5 BAR, og kan derfor benyttes til tvangskarbonering av øl.


Vi har satt sammen en komplett pakke som inkluderer en presis MK4 regulator med to manometere og overtrykksventil, overgang til Sodastream flaske, Duotight hurtigkoblinger for rask og fleksibel sammenkobling, EVABarrier diffusjonstett slange i tilpasset lengde for å unngå skumproblemer (testet ut og kvalitetssikret). Standard i pakken er også en hendig piknik kran. Om man ønsker montering på tårn, kjøleskap eller annet – kan du sjekke anbefalt tilbehør under.


Merk at CO2 flaske ikke er inkludert. Det følger med overgang for AGA/Sodastream flaske, noe man lett får kjøpt til hyggelige priser på Europris, Clas Ohlson og lignende butikker. De fleste steder har også pantemulighet på disse.


Montering:

Link til norsk monteringsguide for Cornelius Fatpakke

Settet leveres i deler og må monteres før bruk. Med DuoTight hurtigkoblinger er denne jobben svært enkel. Det følger med en slangeklemme som brukes for sikre at ølslangen sitter godt fast på den medfølgende piknik-kranen. Det brukes en hurtigkobling fra 4mmx8mm slange til en liten bit 6mmx9,5mm for å gjøre tilkoblingen til piknik-kran eller annen standard slangenippel så enkel som mulig.  


Slanger: EVABarrier 4mmx8mm brukes til ølslange. EVABarrier 5mmx8mm benyttes som CO2 slange. 10cm EVABarrier 6mmx9,5mm brukes som overgang til piknik-kran eller annen standard slangenippel.

Skal regulatoren benyttes til tvangskarbonering anbefaler vi å legge inn en tilbakeslagsventil på CO2 slangen mellom regulator og fat.

Innehold i pakken:


 


 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
Cornelius FatpakkeStartpakke inkludert 19L CorneliusfatSuper fornøyd med produktet å hyper rask levering fikk varene på under 24t
Arne02.09.2022Upassende?
Cornelius FatpakkeStartpakke inkludert 19L CorneliusfatFlott pakke. Alt du trenger for å servere og karbonere dine drikker i ett sett. Elsker regulatoren.
12160