Cornelius Fatpakke

Cornelius Fatpakke

Startpakke inkl valgfritt corneliusfat

Varenr:108082
Om du ønsker å komme i gang med fat, men litt usikker på hvilket tilbehør du trenger, så er dette en fin pakke for deg. Her har vi en ferdig pakke med alt du trenger for å kunne tappe fra fat. Det er noen valgmuligheter her, også slik at pakken blir akkurat slik du ønsker.
2 520,-Tilbudspris
2 827,-Ordinær pris
Midlertidig utsolgt!
Ta kontakt for leveringstid.
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTilpassTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Om du ønsker å komme i gang med fat, men litt usikker på hvilket tilbehør du trenger, så er dette en fin pakke for deg. Her har vi en ferdig pakke med alt du trenger for å kunne tappe fra fat. Det er noen valgmuligheter her, også slik at pakken blir akkurat slik du ønsker.

Cornelius fatet fra KegLand som rommer 19l, veier under 5 kg og leveres i høy rustfri kvalitet. Det har gummi sokkel og topp, leveres med 2 faste Ball Lock koblinger (hann-koblinger, for øl og CO2), stigrør og sikkerhetsventil. Fatet er trykktestet til 5 BAR, og kan derfor benyttes til tvangskarbonering av øl.

I denne pakken kan du velge hvilken type regulator du ønsker, hvilken håndholdte tappekran du ønsker, og hvilken fatstørrelse.

Regulator

  • MK4 CO2 Regulator i den ene pakken er en presis regulator med to manometere og overtrykksventil, overgang til Sodastream flaske, Duotight hurtigkoblinger for rask og fleksibel sammenkobling, EVABarrier diffusjonstett slange i tilpasset lengde.
  • Mini 360 Regulator er en regulator med ett manometer, men med mange muligheter med tilkobling, enten med slange eller direkte på ball lock'en. Denne passer rett på 425g CO2 patron. Det følger også med overgang til små patroner på 16g. Duotight kobling, EvaBarrier slange i tilpasset lengde følger også med.

Tappeslange

  • Tappeslange med ball lock og kran er en 2 m lang EvaBarrier 4*8mm slange med piknik-kran og ball lock med duotight.
  • Piknikkran med skumdempende slange er en 1,5 m lang EvaBarrier 3*6,35mm med Piknik- kran og ball lock med duotight
  • Pluto Beer gun med slangesett 2 m lang EvaBarrier 4*8mm slange med tappepistol, ball lock og hurtigkoblinger.

Fat

  • 19 l Corneliusfat vekt 4,45kg H: 64 cm
  • 9 l Corneliusfat vekt 3,45kg H: 37cm

Ekstra (valgfritt)

  • Ekstra corneliusfat*
  • Isolasjonskappe
  • Støtte til regulator/sodastream

*OBS: Om du ønsker å kunne tappe fra mer enn ett fat om gangen vil det kreve mer utstyr.

Om man ønsker montering på tårn, kjøleskap eller annet er det bare å bytte ut den håndholdte kranen med enten en veggmontert kran eller tappetårn i ettertid.

Merk at CO2 flaske ikke er inkludert. Dette er lett tilgjengelig på Europris, Clas Ohlson og lignende butikker. De fleste steder har også pantemulighet på disse.

Montering:

Link til norsk monteringsguide for Cornelius Fatpakke

Settet leveres i delevis ferdig, men noe må monteres før bruk. Med DuoTight hurtigkoblinger er denne jobben svært enkel.

 

Tilpass
Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser