Vacuumpose 100stk a 20 x 30 cm

Vakuumpose 20 x 30 cm

100stk ferdig kuttet

Varenr:105070
Vakuumpakking tar vare på maten opptil 5 ganger lenger. Våre Magic Vac vacuumposer 20x30 cm er godkjent for Sous Vide.
Denne plasten er godkjent for varmebehandling av mat og er derfor godt egnet til Sous Vide. BPA FRI
349,-
-+
15på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Vakuumposer 20x30 cm fra Magic Vac

Vakuumpakking tar vare på maten opptil 5 ganger lenger. Våre Magic Vac vakuumposer 20x30 cm er godkjent for Sous Vide.
Denne plasten er godkjent for varmebehandling av mat og er derfor godt egnet til Sous Vide. BPA FRI

Nærmest alt kan vakuumpakkes; ferskvarer, tørrvarer, humle, malt og gjær mm.

Magic Vac Ferdigkuttet vakuumposer 20x30 cm à 100 stk. BPA fri plast med riller for å kunne suge ut luften.

  • 100% Produsert I Italia.
  • Vakuumposer ferdigkuttet i forskjellige størrelser og ruller som kan kuttes i ønsket lengder for perfekt vakuumering og forsegling.
  • Patentert struktur med langsgående riller og tykkelse (240 µm against 90-100 µm available on the market) gir en perfekt lagring og forsegling
  • Flerlagsstruktur for mer motstand mot punktering. Ideell for vakuumlagring mat med spisse kanter som koteletter, fisk med bein, pistasnøtter og verktøy mm.
  • Eksternt lag i nylon som representerer en barriere mot fuktighet, ikke tillater oppblomstring av muggsopp
  • BPA Fri Trygt og testet
  • Gjenbrukbar og vaskbar

Magic Vac® patenterte vakuumposer og ruller er spesielt egnet for Sous-Vide tilberedning (damp eller bain-marie) Temperatur 90 ° for maks. 8 timer eller temperatur 70 ° for maks. 72 timer. Jo lavere temperatur jo flere timer kan du varmebehandle i våre vakuumposer.

Bruken av lavere temperaturer sammenlignet med tradisjonell mat og kontinuerlig overvåking av dem gjør de mest fornuftige organoleptiske egenskapene uendret, noe som bidrar til å forsterke smaken og forsterke fargene på maten. Den nøyaktige og konstante kontrollen av temperaturen, sammen med at maten ikke plasseres direkte i vann, men lukkes sous-vide i posen. På denne måten sprer stoffene, vitaminene og næringsstoffene seg ikke i vannet: alt forblir i Sous-Vide-posen siden det ikke er luft eller vann som kan endre matens strukturelle og organoleptiske egenskaper.

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser