Historical Brewing Techniques

Historical Brewing Techniques

av Lars Marius Garshol

Varenr:107581

Ølverdenen har to deler: moderne brygging og gårdsbrygging. Av disse er gårdsbrygging den desidert eldste, har hatt langt flere bryggere, og er mye mer mangfoldig. Men folk i dag vet praktisk talt ingenting om det.

379,-
-+
5på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Ølverdenen har to deler: moderne brygging og gårdsbrygging. Av disse er gårdsbrygging den desidert eldste, har hatt langt flere bryggere, og er mye mer mangfoldig. Men folk i dag vet praktisk talt ingenting om det.

Denne boken prøver å endre det ved å forklare bryggeteknikker på gården. Fordi disse vil virke merkelige, til og med gale, for moderne drikkere, beskriver boken også kulturen til farmhouse ale, og hvorfor disse ølene er som de er.

Hvis du vil vite mer om kveik, raw ale, ovnsbasert brygging, koking av mosen, fermentering i mosen, tradisjonelle bryggeurter, holde din egen gjær eller lage farmhouse-malt, så er dette boken for deg.

Det dekker gårdsbrygging i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Estland, Latvia, Russland, Hviterussland, Georgia, Tyskland, England, Wales og Skottland.

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser