Grillbord/Plancha 36" fra Blackstone med lokk
Med en stekeplate i karbonstål fra Blackstone i denne størrelsen kan du steke nesten ubegrenset mengde mat! Stekeflaten er hele 91 x 54 cm og har 4 kraftige brennere under seg, slik at du kan styre varmen individuelt i fire soner. Lag mat for opptil 20 personer. På stekeplaten er det plass til 28 burgere, 16 biffer eller 72 pølser.
På baksiden av stekeplaten er det en fettavrenning hvor man skraper fettet ned i en skål som deretter tømmes, akkurat som på restauranten. Når karbonstålet er godt innstekt, fungerer det som en "non-stick"-overflate og blir ikke like fettkrevende som for eksempel rustfritt stål eller støpejern. Dessuten varer det en livstid med litt kjærlighet innimellom.
Denne modellen har også et lokk med hengsler, noe som gjør den mer vind- og værbestandig, samt at det er enklere å smelte osten på smashburgere!
Blackstone stekeplate er for deg som liker å lage mat uten begrensninger og gjøre det som en grillkonge!
Spesifikasjoner:
Stekeflate: 91 x 54 cm
4 brennere - 4 uavhengige soner
Elektrisk tennesystem
Magnetisk redskapsholder
Roterbar papirhåndkleholder
Regulator følger ikke med og må kjøpes separat
Brenn inn din karbon-stekeplate
Det fine med karbonstål er at man kan skape en "non-stick"-overflate med fett, som beskytter mot fukt og rust. Bruk valgfritt vegetabilsk fett, som rapsolje eller solsikkeolje.
1. Varm opp pannen til litt over medium varme.
2. Bruk en klut eller papir med olje og påfør et tynt lag til det sakte absorberes.
3. Pannen vil skifte farge mot gulbrun og deretter svart.
4. Når pannen ser tørr ut, påfør et nytt lag. Gjenta til pannen er svart (ca. 4-5 ganger).
Du kan alltid gjenta prosessen ved behov. Med bruk blir stekehellen bedre over tid.