Cannular Can Seamer Cannular Can Seamer Cannular Can Seamer Cannular Can Seamer Cannular Can Seamer Cannular Can Seamer Cannular Can Seamer Cannular Can Seamer

Cannular Can Seamer

boksemaskin for hjemmebryggere!

Varenr:102120

Cannular Can Seamer er en manuell boksemaskin som er pålitelig og svært enkel å bruke.

Enten du driver en bar som ønsker et godt alternativ til growler-fylling, eller er en dedikert hjemmebrygger som ønsker å oppbevare fersk øl på best mulig måte, så er Cannular svaret.

Cannular Can Seamer er en av de enkleste og mest kompakte bordmodellene tilgjengelig på markedet. Med enkle bevegelser kan du forsegle bokser på under 5 sekunder!

5 990,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Ta kontakt for leveringstid.
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Cannular er en manuell boksemaskin som er pålitelig og svært enkel å bruke. Enten du driver en bar som ønsker et godt alternativ til growler-fylling, eller er en dedikert hjemmebrygger som ønsker å oppbevare fersk øl på best mulig måte, så er Cannular svaret. Cannular Can Seamer er en av de enkleste og mest kompakte bordmodellene tilgjengelig på markedet. Med enkle bevegelser kan du forsegle bokser på under 5 sekunder!

Trygg å bruke med lavspenningsforsyning
Maskinen drives av 24V spenning via en egen strømforsyning, noe som gjør maskinen svært trygg i bruk. I tillegg er maskinen svært lett å rengjøre.

Miljøvennlig
Når det sammenlignes med engangsglassflasker, er bokser mye mer miljøvennlige. De er vesentlig lettere, noe som gjør dem mindre energikrevende å transportere. Mer resirkulerbart, mer kostnadseffektivt å resirkulere, og en høyere prosentandel bokser blir resirkulert sammenlignet med glass.

Flott for utendørs arrangementer
Bokser er et fantastisk valg for utendørsarrangementer, fester, bassengbegivenheter eller på stranden. Glassbrudd kan være farlig og vanskelig å rydde opp. Bokser på den annen side er det sikreste valget i denne forbindelse.

Bevar produktets kvalitet og ferskhet
Tetthet - Selv om en glassflaske er helt lufttett, tillater ofte kapselen en liten migrasjon av CO2 ut og små mengder oksygen slipper inn. Aluminiumsbokser har et hermatisk metall mot metall-tetning som er ugjennomtrengelig for oksygen.
Lystett - Øl kan bli skadet raskt på grunn av lys. Hvis du utsetter øl for sollys i 5 minutter, kan ølen ofte bli ødelagt. Selv mykere lys som innendørs lys vil skade øl over tid, og det kan oppstå merkbar skunk-smak med både glødelamper og lysrør i løpet av flere timer. Så med mindre du holder glassflasker i mørket hele tiden, vil det gå ut over ølkvaliteten. Aluminiumsbokser løser dette problemet ved å blokkere 100% skadelig lys.

dimensjoner
355 mm dybde x 230 mm bredde x 495 mm høyde.
 
Maskinen kommer ferdig utstyrt med chuck for 500ml boksene vi selger. Disse har B64 lokk. Maskinen er ikke kompatibel med CDL lokk. Hvis du bruker forskjellige boksstørrelser, eller hvis maskinen trenger etterjustering, kan du bruke følgende håndbok: Cannular - Guide to Check and Achieve Correct Double Seam Specification

Link til norsk oversettelse av brukermanualen

 


 


Spesifikasjoner strømforsyning:

Input Voltage: 220-240v AC (50-60Hz)
Input Current: 3.5amp

Output Voltage: 24V A
Output Current: 20.8amp

Overload Protection: Yes

Outlet Plug: Anderson Socket
Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser