KegLand Mini 360 Core Actuator Regulator KegLand Mini 360 Core Actuator Regulator KegLand Mini 360 Core Actuator Regulator KegLand Mini 360 Core Actuator Regulator KegLand Mini 360 Core Actuator Regulator KegLand Mini 360 Core Actuator Regulator KegLand Mini 360 Core Actuator Regulator KegLand Mini 360 Core Actuator Regulator KegLand Mini 360 Core Actuator Regulator KegLand Mini 360 Core Actuator Regulator KegLand Mini 360 Core Actuator Regulator KegLand Mini 360 Core Actuator Regulator KegLand Mini 360 Core Actuator Regulator

KegLand Mini 360 Core Actuator Regulator

for sodastream og 16g CO2 patroner

Varenr:102856

Mini 360 Core Actuator Regulator fra Kegland er nå den mest allsidige miniregulatoren på markedet!

Denne helt nye regulatoren er konstruert slik at man aldri får CO2 lekkasjer ved montering av flaske/patron, ettersom designet sørger for at flasken eller patronen åpnes ETTER at den er ferdig skrudd inn. I tillegg har man muligheten til å flytte tilkoblingen fra 90° til 45° etter behov, slik at det alltid vil passe til ditt oppsett!

Mini 360 Core Actuator Regulator kan brukes med sodastreamflasker eller små 16g CO2 patroner. I tillegg er det mulig å kjøpe et ekstra adapter som gir mulighet for å bruke større 74g CO2 patroner.

Merk at denne regulatoren ikke kan brukes på vanlige store CO2 flasker med DIN-477 No.6 / Type 30 gjenger

990,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Den helt nye Mini 360 Core Actuator Regulator'en fra Kegland er nå den mest allsidige miniregulatoren på markedet!
Etter mange tilbakemeldinger og forskning på hvordan man kan gjøre en mini-regulator mer kompakt, sold og holdbar, og effektiv, har de brilliante ingeniørene hos Kegland kommet opp med dette geniale produktet!

Denne regulatoren kan brukes med sodastreamflasker eller små 16g CO2 patroner. I tillegg er det mulig å kjøpe et lite adapter som gir mulighet for å bruke større 74g CO2 patroner. I motsetning til vanlige regulatorer, trenger man ikke her et adapter for å koble til sodastream flaske, og du vil aldri få problemet med måtte skru inn en CO2 flaske eller patron mens CO2'en lekker ut i alle retninger. Designet sørger for at flasken eller patronen åpnes ETTER at den er ferdig skrudd inn. Dette er derfor den perfekte regulatoren for portabelt tappeutstyr!

Merk at denne regulatoren ikke kan brukes på vanlige store CO2 flasker med DIN-477 No.6 / Type 30 gjenger.
Den har faste gjenger for AGA/Sodastream, pluss adapter for mindre patroner.
Versjonen vi selger er spesiallaget av Kegland for nordiske sodastreamflasker (i Australia har sodastream en annen gjengestandard).
 

Egenskaper:

 • Core Puncturing / Actuator - justerbar pinne som sørger for at ingen gass går tapt under montering av patron. (sett inn patron, deretter stram skruen som punkterer patronen eller dytter inn ventilen på flasken)
 • Tilkobling for slange eller ball lock kan flyttes mellom 90° og 45° (se bilder for eksempel) slik at det alltid passer til ditt oppsett
 • Bytt mellom FFL gjenger eller DuoTight kompatibel nippel (6,5mm) etter behov
 • Utbyttbart manometer dersom man ønsker en annen skala (samme som brukes i Blowtie2 og Inline Regulator fra Kegland)
 • Overtrykksventil (PRV). Grønn versjon(4,5bar) er inkludert. Kompatibel med rød(2,5bar) og grå (6.9bar).

Inkludert:

 • Mini 360 Core Actuator Regulator
 • 6.5mm DuoTight kompatibel nippel
 • FFL Fitting for MFL gjenger (ball locks)
 • Blindplugg
 • Overtrykksventil 4,5bar (65psi)
 • Adapter for 16g CO2 patroner (adapter for 74g CO2 patron kan bestilles i tillegg)

 

 

OBS: Patron/flaske må ikke strammes for hardt. Det anbefales at hodet på sodastreamflasken holdes stille med en skiftenøkkel mens man fester eller skrur av regulatoren. 

 

 

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(5)
Trond23.04.2022Upassende?
KegLand Mini 360 Core Actuator Regulatorfor sodastream og 16g CO2 patronerHendig sak som fungerer etter foprventningene, men plastknotten på regulatoren sprakk med den følge at stoppskruen ikke virket og regulatoren lot seg skru for langt ut med det til følge at hele regulatoren fløy fra hverandre, Et vooosj av CO2 og sodastreamflasken var tom. Ikke så bra.
KegLand Mini 360 Core Actuator Regulatorfor sodastream og 16g CO2 patronerJeg har kjempe god erfaring med denne regulatoren. Kjempe praktisk å ha med seg på tur, men også veldig fin å ha hjemme. Slippe å dra frem 3kg flaska mi hver gang jeg trenger Co2.
Snorre10.02.2024Upassende?
KegLand Mini 360 Core Actuator Regulatorfor sodastream og 16g CO2 patronerBrukar denne ilag med sodastream flasker. Må vere noko av det mest elendige som er laga for heimebrygging. Har etter eg bytta til denne regulatoren fått 3 store sodastream flasker tømt ila ei veke. Har sjekka for lekkasjer på heile tappelinja utan å finne nokon feil. Bytta tilbake til ein eldre regulator og då forsvant heile problemet. Denne blir liggande på søppelpassen veldig snart.
KegLand Mini 360 Core Actuator Regulatorfor sodastream og 16g CO2 patronerFunker greit til mitt bruk, som er at denne brukes på tur eller ved snar bruk i bryggeriet.
Kevin27.03.2024Upassende?
KegLand Mini 360 Core Actuator Regulatorfor sodastream og 16g CO2 patronerJeg har hatt denne i halvannet år. Kvaliteten kjennes ikke så alt for bra ut da den sorte knotten til å regulere trykket er kommet løs for godt og avgir olje fra det jeg regner med er produksjon. Har merket at 16g patroner som er koblet til denne går tomme etter en ukes tid, selv når regulatoren ikke er koblet til noen fat og skal være stengt av med ball-locken. Om man bytter trykkmåleren med en annen som er mer presis, vil man fort merke at dette er vanskelig å gjøre uten å skade måleren. I utgangspunktet er dette en veldig hendig sak med mange bruksområder og antakeligvis en av de beste mini-regulatorene der ute da mini-regulatorer generelt sliter med kvaliteten, men på grunn av små feil som skaper nok angst ved bruk til å unngå den så har denne ligget i skuffen et år allerede.