PET Ball Lock Line Cleaning Kit PET Ball Lock Line Cleaning Kit

PET Ball Lock Line Cleaning Kit

genial til vasking av tappelinje!

Varenr:103714
Ball lock Line Cleaning Kit - Bruk en vanlig brusflaske til å vaske tappelinja!

Fyll flasken med vaskemiddel og trykk noen ganger på den lille pumpen, så har man mer enn nok trykk i flasken til å kjøre vaskemiddelet gjennom tappelinja.

Settet inneholder ball lock tilkobling, håndpumpe, t-stykke og en slangebit på 30cm. Passer på vanlig brusflaske.
199,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Ball lock Line Cleaning Kit - Bruk en vanlig brusflaske til å vaske tappelinja!

Med dette settet kan man superenkelt rengjøre tappelinjer, overføringsslanger og lignende uten å måtte bruke CO2 for å drive rengjøringsmiddelet gjennom delene! Fyll flasken med vaskemiddel og trykk noen ganger på den lille pumpen, så har man mer enn nok trykk i flasken til å kjøre vaskemiddelet gjennom tappelinja.

Kan også brukes som mini-keg uten CO2. Dette fungerer fint så lenge innholdet drikkes samme dag!

 

 

Settet inneholder ball lock tilkobling, håndpumpe, t-stykke og en slangebit på 30cm. Passer på vanlig brusflaske.

OBS: Ved bruk av vanlig PET flaske til rengjøring anbefaler vi en temperatur på max 30°C. Dette vil være nok til å aktivere PBW og lignende rengjøringsmidler. La vaskemiddelet virke i opptil 20 minutter, skyll deretter grundig med rent vann og desinfiserende middel.
Flasken og tilkoblingene bør ikke stå med rengjøringsmiddel i seg over tid. Skyll godt etter bruk.

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(3)
PET Ball Lock Line Cleaning Kitgenial til vasking av tappelinje!Fantastisk praktisk gadget! Har selv laget en egen pumpeflaske jeg bruker til rengjøring av linjer, men etter å ha prøvd denne bruker jeg den selvlagde mindre og mindre. Denne er rimelig og bra, enkel å bruke. Dette er noe alle bryggere MÅ ha!
jason17.03.2024Upassende?
PET Ball Lock Line Cleaning Kitgenial til vasking av tappelinje!I utgangspunktet en genial løsning. Problem hos meg er at dt er dårlig kvalitet på pumpefunksjonen. En lekket allerede da den var ny. Nr 2 virket på 3 linjer, så gikk den i stykker. Byttet ut pumpefunksjonen med en gul plast ball lock som det følger med 1 av i setet. Da fungerte det. Å bruke på brusflaske kan være vanskelig da de er veldig mye. Etter et par gangers bruk er det vanskelig å skru av t-stykket fordi flasken bøyer seg. Jeg vil ikke anbefale denne med håndpumpen. Den fungerer greit hvis en kjøper en til ball lock og gjør det på den måten.
28707