Mini Keg komplett pakkeløsning Mini Keg komplett pakkeløsning Mini Keg komplett pakkeløsning Mini Keg komplett pakkeløsning Mini Keg komplett pakkeløsning

Mini Keg komplett pakkeløsning

Tilpass innholdet i pakken selv!

Varenr:105258

Bli kongen av grillfesten med Mini-Keg tappesystem! Her har vi satt sammen en startpakke der du selv får lov til å tilpasse innholdet slik du ønsker! MiniKeg fra Kegland er en serie med growlere som kan bygges om til komplette tappeanlegg, perfekt for å ta med på tur når du ønsker å dele ølet ditt med andre!

Velg størrelse og farge, CO2 regulator og mer i konfiguratoren under. 

Dette er et fast pakketilbud. Prosentavslaget viser samlet rabatt på innhold i pakken.

1 488,-Tilbudspris
Midlertidig utsolgt!
Ta kontakt for leveringstid.
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTilpassTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Bli kongen av grillfesten med Mini Keg tappesystem! Her har vi satt sammen en pakkeløsning der du selv får lov til å tilpasse innholdet slik du ønsker!
Velg størrelse og farge, CO2 regulator og mer i konfiguratoren under.

Med Mini Keg fra Kegland har du mulighet til å overføre øl lukket fra eksempelvis et Corneliusfat til et mindre fat. Med tilhørende mini-regulator slipper man å ha med seg fullt tappeutstyr for å servere ølet. Isolasjonskappe er tilgjengelig for størrelsene 4, 5, 8 og 10 liter. Isolasjonen er 8mm tykk, og har en kraftig skulderstropp som gjør Mini Keg'en enkel å ta med seg.

Merk at med ball lock tilkoblingen på toppen av fatet så har den ikke et stivt stigrør innvendig, men en fleksibel silikonslange. Dette gjør at fatet også kan ligge i et kjøleskap ettersom slangen faller til bunns. Silikonslangen er lang nok for alle variantene, og kuttes derfor til ønsket lengde.

  

Innhold i pakken:

Ball lock tilkobling for Mini Keg og Ball lock for CO2 med gjenger er inkludert i pakken.

Se også anbefalt tilbehør lenger nede på siden. Her finner du blant annet 16g og 74g CO2 patroner. For overføring fra Corneliusfat til Mini Keg anbefaler vi slangesett for lukket overføring.

 

Dimensjoner fat:
(diameter x høyde)

2 liter: 135mm x 205mm
4 liter: 135mm x 330mm
5 liter: 175mm x 280mm
8 liter: 175mm x 400mm
10 liter: 175mm x 490mm

 

Tilpass
Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser