FermZilla 27L Tri-Conical startpakke FermZilla 27L Tri-Conical startpakke FermZilla 27L Tri-Conical startpakke FermZilla 27L Tri-Conical startpakke

FermZilla 27L Tri-Conical startpakke

klargjort for gjæring under trykk

Varenr:105979

FermZilla Tri Conical Gen 3.2 er en PET gjæringstank  med Tri-Clamp koblinger. Til sammenligning med forrige generasjon vil dette gjøre til og frakobling ekstremt mye enklere, spesielt med tanke på rengjøring! (se video lenger nede)

FermZilla 27L Tri-Conical er laget for gjæring under trykk, og vil gi deg en helt oksygenfri utgjæring med det rette tilleggsutstyret.

Denne startpakken inkluderer i tillegg følgende: 

1 stk FermZilla Red Plastic Pressure Kit
1 stk Ball lock med blowtie overtrykksventil
1 stk Floating Dip Tube Filter

 

1 999,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Startpakke inkludert pressure kit, overtrykksventil og dip tube filter

FermZilla Tri Conical Gen 3.2 er en PET gjæringstank med Tri-Clamp koblinger. Til sammenligning med forrige generasjon vil dette gjøre til og frakobling ekstremt mye enklere, spesielt med tanke på rengjøring! (se video lenger nede)

FermZilla 27L Tri-Conical er laget for gjæring under trykk, og vil gi deg en helt oksygenfri utgjæring med det rette tilleggsutstyret.

FermZilla-serien har revolusjonert hjemmebryggermarkedet med sine PET gjæringskar, som gir deg de samme gode gjæringsforholdene som et ekte bryggeri kan ha uten at det koster både skjorta og slipset! Gjæring under trykk har for alvor blitt tilgjengelig for alle, og de som starter med det går aldri tilbake. Denne gjæringstanken er designet for trykk opptil 2,4 bar, noe som gjør at den også fint kan brukes til å servere fra, som en ekte unitank.

Den nye modellen er designet av Kegland med bakgrunn i tilbakemeldinger fra kunder. En gjenganger fra den forrige modellen var at den var for komplisert å skru fra hverandre for rengjøring. Dette har blitt totalt endret med den nye modellen!

FermZilla Tri-Conical kan benyttes sammen med en rekke tilleggsutstyr, som blant annet overtrykksventil,  pressure kit, hop bong kit, thermowell, temp twister kjølespiral og mye mer. Se anbefalt tilbehør lenger nede på siden.

Inkludert:

1 stk 27L Gen 3.2 Tri-Conical Tank med Tri-Clamp dumpventil
1 stk FermZilla Red Plastic Pressure Kit
1 stk Ball lock med blowtie overtrykksventil
1 stk Floating Dip Tube Filter

1 stk Standard FermZilla lokk med rød sikkerhetsventil (2,5bar/35psi)
1 stk Gjærlås
1 stk håndtak i rustfritt stål
1 stk 600 ml gjæroppsamler
1 stk stativ i rustfritt stål
1 stk stick-on termometer og litermarkering
1 stk reservepakning for lokk og gjæroppsamler

VIKTIG:

Les gjennom bruksanvisning nøye før bruk. Se under teknisk info for link til norsk og engelsk versjon.
PET gjæringstanker må ikke utsettes for direkte sollys.
Tilsett aldri væske over 55°C i PET gjæringskar. Rengjør kun med kaldt vann.
Overstig aldri 35°C ved gjæring under trykk. Max trykk i tanken ved 35°C = 0,35 Bar (5 psi)

Ved bruk under trykk:
Før bruk bør man alltid utføre en lekkasjesjekk. Dette utføres ganske enkelt ved å fylle tanken med vann og trykksette med minimum 1 bar (15 psi). Sjekk nøye for lekkasjer ved alle tilkoblinger ved å vende på gjæringstanken der det er risiko for lekkasje.

Merk at gjæringstanken kan komme levert med små bulker fra transport. Dette er uproblematisk ettersom det er designet med nok fleksibilitet for å tåle dette. Det vil ganske enkelt rette seg ut ved gjæring under trykk. 

  

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser