Klarningsmiddel mot kuldetåke, 20 ml

For å klarne øl

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr:100590

Enzymer som gir et klart, glutenfritt øl.

Dette er et klaringsmiddel som ble til for først og fremst å redusere kuldetåke. Men en gunstig og sensasjonell bivirkning er at glutenproteinet i denne prosessen også blir blir brutt ned.

156,-
-+
20+ på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Enzymer som gir et klart, glutenfritt øl.

Dette er et klaringsmiddel som ble til for først og fremst å redusere kuldetåke. Men en gunstig og sensasjonell bivirkning er at glutenproteinet i denne prosessen også blir blir brutt ned. Det gjør at ved bruk av dette klaringsmidlet så blir ølet glutenfritt, eller tilnærmet glutenfritt. De testene som har vært foretatt (se også ekstern link) viser at ølet i de fleste tilfeller kommer under 10 ppm Gliadin (20 ppm er grensen for hva som kan kalles glutenfritt) Selv om proteinene blir omdannet så er skumfasthet og smak uforandret.

Dosering:
1-2g pr 100 liter øl (4-7 dråper pr 25 liter vørter)

Dette tilsettes sammen med gjæren i gjæringskaret.

 

 

Her er noen forslag til andre metoder for klarning av ølet.

 

Her er mer info fra produsenten

Og enda litt mer

Her er mer info om virkningen på gluten

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
3035
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.