Wildbrew Philly Sour 11g - Tørrgjær for surøl Wildbrew Philly Sour 11g - Tørrgjær for surøl

Wildbrew Philly Sour 11g

Tørrgjær for surøl

Varenr:102882

WildBrew™ Philly Sour er en helt unik nyhet innenfor tørrgjær!
Her har Lallemand produsert en tørrgjær basert på en helt ny type gjærstamme, Lachancea.

Denne gjærstammen har den egenskapen at den produserer melkesyre samtidig som det gjærer. Dette åpner for muligheten til å lage surøl uten å måtte kjelesyrne etter mesking.
Ideelt til Berliner Weiss, Gose, American Lambic, American Wild Ales. Passer også godt til Sour IPA.

59,-
-+
100+på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

WildBrew™ Philly Sour er en helt unik nyhet innenfor tørrgjær!
Her har Lallemand produsert en tørrgjær basert på en helt ny type gjærstamme, Lachancea.

Denne gjærstammen har den egenskapen at den produserer melkesyre samtidig som det gjærer. Dette åpner for muligheten til å lage surøl uten å måtte kjelesyrne etter mesking.
Ideelt til Berliner Weiss, Gose, American Lambic, American Wild Ales. Passer også godt til Sour IPA.

Lanchancea ble for første gang isolert av Dr Matthew Forber på University of Sciences i Philadelphia.

Dosering: 0,5 - 1,0 g pr liter
Anbefalt gjæringstemperatur: 20-25ºC
Link til detaljert produktbeskrivelse

 

 

 




WildBrew™ Philly Sour is a pure strain of active dried yeast classified as Lachancea spp.

Typical Analysis of Philly Sour Yeast:

  • Percent solids 93% – 96%
  • Viability  1 x 109 CFU per gram of dry yeast
  • Wild Yeast Wild Yeast WildBrew™ Philly Sour will grow on wild yeast media including Lysine, LCSM and LWYM
  • STA1 gene Pure strain is STA1 negative
    Contamination is undetectable by PCR test
  • Bacteria <1 per 1 x 106 yeast cells

 

Finished product is released to the market only after passing a rigorous series of tests
*See specifications sheet for details

Teknisk info

Produktinformasjon

Gjærtype Bakterier / Annet


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
23249