Hazy IPA med tørrhumle
En frisk Hazy IPA med tropiske, sitrus- og steinfruktssmaker, balansert med moderat bitterhet og en myk avrunding.
Antall liter ferdig produkt: ca 18 liter
Alkoholprosent: ca 6,8%
Bitterhet: 3/5
IBU: 30-38
Farge: Gylden, hazy
Gjær: M66 Hophead 16g
Anbefalt gjæringstemperatur: 18-23°C
Estimert SG*: 1.008
Humle: Simcoe, Citra og Mosaic
*Estimert SG; oppgitt mål for mengde restsukker (Specific Gravity, målt med hydrometer når ferdig utgjæret. Omtales også som FG = Final Gravity). SG-verdiene finnes her: https://mangrovejacks.com/pages/sg-readings
Posen settet kommer i består av 2 adskilte lommer som inneholder det flytende konsentrat samt tørrgjær og de øvrige tilsetningsstoffene.
Til dette ekstraktsettet vil du i tillegg trenge 1,2 kg Pure Liquid Malt Extract, 1 kg dextrose (druesukker) eller 1,4 kg Beer Enhancer for å oppnå ønsket alkoholprosent.
Klikk her for å lese en oversatt versjon av fremgangsmåten for å lage øl av ekstrakt:
se også https://cdn.shopify.com/s/files/1/0195/8620/files/V3_MJ_GENERIC_INST_HR.pdf