Ooni har nå tatt all sin kunnskap og ekspertise og lagd Ooni Karu 12G. En vedfyrt pizzaovn, med mulighet for gass. En perfekt kombinasjonsovn!
Fyr den opp med 15cm vedkubber/pinner og er klar til bruk på kun 15 min. I tillegg har den fått en dør for å hindre varmetap, og for å få en jevnere temperatur i hele ovnsrommet. Passer det ikke å fyre med ved, kan du enkelt sette inn en gassbrenner, og gjøre ovnen enda mer brukervennlig.
Døren er i glass slik så du fortsatt får god oversikt og kan følge med under steking. Denne pizzaovnen gir suveren ytelse og har i tillegg et prisbelønnet design.
Ovnen er pulverlakkert slik at den er bedre rustet for vær og vind. Størrelsen på ovnen er liten og lett, og passer derfor til de fleste hager og balkonger, og er lett å ta med seg på tur.
På siden av ovnen er det er termometer, som gir en indikasjon på temperaturen inni ovnen. Det anbefales å ha et IR termometer i tillegg for å måle nøyaktig temperatur på steinplaten.
Se i Essentials Guide for enkel veiledning med tips og triks til Ooni Karu 12G.
Anbefalt tilbehør:
- Perforert Pizzaspade
- Rotasjonsspade
- IR termometer
- Ooni Karu trekk
- Ovnshansker
- Ooni Karu gassbrenner
Utvendige mål: 73 x 42 x 75 cm
Pizzastørrelse: 30 cm
Vekt: 15,5kg
For Norsk Manual se side 52