Traeger gjør vedfyrt matlaging enkelt

1. Brensel av pellets

Pellets laget av ved gir brensel til grillen og tilfører utrolig smak

2. STILL DEN INN OG TENK PÅ NOE ANNET

Velg temperaturen du ønsker, så kan du sette deg ned og tenke på noe annet

3. SKAP SMAKFULLE ØYEBLIKK

Skap smakfulle øyeblikk som familie og venner aldri vil glemme

OPPLEV ILDENS UTVIKLING
MED TRAEGERS NESTE GENERASJON PELLETSGRILLER

Denne nye serien gir en helt uovertruffen røksmak av tre, og gir deg muligheten til å utnytte råvarenes sanne potensiale. Uansett hvilken grill du velger, betyr Traegers 6-i-1 at du kan grille, røyke, bake, steke, braise og koke med smaken av ren hardved. Traegers brukervennlighet og enkle kontroller lar deg fokusere på det som betyr noe: maten din, familien din og vennene dine.

HVER PELLETSGRILL INKLUDERER

UTROLIG GOD VEDFYRT SMAK
 

Helt naturlige pellets i hardved gir ikke bare brensel – de er den hemmelige ingrediensen. Våre førsteklasses pellets er tilpasset til Traeger-grillen, og er konstruert for å gi perfekt røyking og best mulig smak.

PRAKTISK OG ENKELT MED SET-IT & FORGET-IT®

Bare velg riktig temperatur og la Traeger gjøre resten. Traeger-griller har enkle, stekeovnslignende brytere som gjør det enkelt å lage mat med vedfyring.

UTROLIG GOD SMAK, UENDELIGE MULIGHETER

Med muligheten til å grille, røyke, bake, braisere og steke alt på én grill, er det ingen grense for hva du kan lage. Fra langtidsrøkt oksebryst til bakt blåbærpai, Traeger-grillen mestrer hele spekteret.

 

 

HVORFOR TRAEGER TREPELLETS?

Ikke alle pellets er laget på samme måte.

De beste vedfyrte grillene på markedet krever markedets beste pellets. Hos Traeger skapte vi «gullstandarden» innenfor pelletsproduksjon, som sørger for at brenselet tilfører en utrolig smak av hardved til maten og leverer et konsekvent resultat som du kan stole på gang etter gang.

1 sekk pellets fra Traeger har følgende brenntider:

  • Røyking: 40 timer
  • 150°C: 20 timer
  • Max effekt: 10 timer

Pelletssmaker

Prøv nye smaker, velg fra Traegers lange liste over pelletsalternativer for å tilpasse oppskriftene dine og oppdage nye smakskombinasjoner. Traeger tilbyr ulike måter å fyre opp grillen på, med anerkjente aromaer fra hardtrepellets: Signature, Hickory, Mesquite, Apple, Cherry, Pecan og mer. I tillegg lager vi alltid nye og spesielle pelletsblandinger for å gi deg uovertrufne og unike vedfyrte smaker.