WLP518 Opshaug Farmhouse Yeast

Kveik fra Stranda

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr:102027

Sourced from our friend Lars Marius Garshol, this kveik strain was isolated from a mixed culture which belonged to Harald Opshaug, a farmhouse brewer in Stranda, Norway.

109,-
-+
Ubekreftet 06.09.2019
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sourced from our friend Lars Marius Garshol, this kveik strain was isolated from a mixed culture which belonged to Harald Opshaug, a farmhouse brewer in Stranda, Norway.

 

This strain was originally used in the 1990s to produce several kornøl-style beers. It is a clean fermenting yeast and has tolerated temperatures up to 91°F (33°C) while finishing fermentation within three to four days. The hop-forward, clean characteristics of this strain make it ideal for IPAs and pale ales.
 
 
Temperature: 25 - 30 ºC
Attenuation: 70 - 80%
Flocculation:  High

 

https://www.whitelabs.com/yeast-bank/wlp518-opshaug-farmhouse-yeast

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent WhiteLabs
Gjærtype Ale / overgjæret


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
12419
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.