19999

WLP925 High Pressure Lager Yeast

Fersk gjær, for lager gjæret under trykk

Varenr:102492
Klar for pils på kort tid? Med denne ferskgjæren kan du gjære en pils på en uke!
Gjæring i romtemperatur (17-20°C) med 1.0 bars trykk inntil FG er oppnådd (vanligvis 1 uke). Lagre deretter ølet på 2°C temperatur og 1.0 bars trykk i 3-5 dager.


Vi anbefaler å bestille med kjølepose for å sikre nedkjølt transport av ferskgjær

95,-
-+
3 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Klar for pils på kort tid? Med denne ferskgjæren kan du gjære en pils på en uke!
Gjæring i romtemperatur (17-20°C) med 1.0 bars trykk inntil FG er oppnådd (vanligvis 1 uke). Lagre deretter ølet på 2°C temperatur og 1.0 bars trykk i 3-5 dager.

Used to ferment lager beer in one week. Ferment at room temperature; 17-20°C under 1.0 bar (14.7 PSI) until final gravity is obtained, generally in one week. Lager the beer at 2°C, 15 PSI, for 3-5 days to condition. Sulfur production is strong the first 2 days, then disappears by day 5.

Used in the White Labs Tasting Room for cream ales. Visit tastingroom.yeastman.com for more information.

White Labs Brewer Joe Kurowski used this strain in collaboration beers. Here are a few notes from his experience: "It ferments at 17-20°C and the lagering is knocked out within two weeks, with some sulfur production. Otherwise, it is malt forward and clean."


Alkoholtoleranse: Middels (5-10%)
Utgjæring: 73-82%
Flokkulering: Middels
Anbefalt gjæringstemperatur: 17-20°C

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent WhiteLabs
Gjærtype Lager / undergjæret


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
19999
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.