High Caramel Chips avgir et bredt spekter av komplekse og varierte aromaer med fokus på karamell.
Smak av sterk karamell og kremete kaffetoner paret med karamell, brent sukker, ristede nøtter og lett røykfylte aromaer i bakgrunnen.
Alternativet for alle bruksområder der en sprudlende munnfølelse og desserttoner er nødvendig.
Desinfisering:
Vi anbefaler å la terninger og chips ligge å trekke i brennvin noen dager før de tilsettes.
Her er det flere muligheter, prøv å finne noe du tror passer med det ferdige resultatet.
Man kan også ha dem i stekeovnen, men pass på, da for høy varme og/eller for lang tid i ovnen kan endre egenskapene til terningene. 90 grader i 5-8 minutter er anbefalt.
Kontakttid og mengde:
Det er ingen fasit på dette. Ølstil, lagring og egne smakspreferanser spiller inn.
Chips kan ligge fra 3-7 dager, og terninger 1-6 mnd. Smak underveis.
Les vår artikker om chips, terninger og andre trevarianter her!