Når solen steker og føttene verker, smaker det ekstra godt med en lett, frisk og crisp Mexican lager! Denne ølen er som skapt for varme sommerdager, med sin lyse farge, rene maltprofil og tørsteslukkende egenskaper. En lett bitterhet balanserer det milde kornpreget, og det hele avsluttes med en forfriskende tørr finish.
Ølsettet er beregnet for 20L til gjæring.
I oppskriftsarket som følger med er det mulig å klippe ut label ferdig laget for Bishop Tap Handle!
Stil: Mexican Lager
Alkoholprosent: ca. 5,3%. Forventet OG: ca. 1.049. FG: ca 1.009
IBU: ca. 30 – lite/moderat bitter. Farge: 7 EBC - halmgul
Innholder 4,6 kg
knust
malt:
Malt: Pilsnermalt, flaket mais og dextrin
Humle: Magnum og Tettnang
Gjær: LalBrew Diamond Lager
Meskes på 68°C i 60 minutter. Kokes i 60 minutter. Humlen tilsettes i henhold til beskrivelse på humleposene.
Gjæres på ca. 12°C.
Tilsett 7g sukker pr liter øl når ølet settes på flaske, og la karbonere ved 20-28°C i ca 14 dager før settes kjølig.
CO2 volum på fat: ca 2,5 - Se kullsyretabell her
Link til detaljert beskrivelse og veilledning, A4 utskriftsformat
Link til oppskriften i Brewfather
