Inspirert av bryggetradisjonen i Mexico, der lyse og tørre lagerøl står i sentrum. Pilsnermalt og en andel mais gir et rent og lett uttrykk, mens en mild bitterhet balanserer brygget og gir den typiske, friske avslutningen for stilen.
Ølsettet er beregnet for 20L til gjæring.
I oppskriftsarket som følger med er det mulig å klippe ut label ferdig laget for Bishop Tap Handle!
Stil: Mexican Lager
Alkoholprosent: ca. 5,3%. Forventet OG: ca. 1.049. FG: ca 1.009
IBU: ca. 30 – lite/moderat bitter. Farge: 7 EBC - halmgul
Innholder 4,6 kg
knust
malt:
Malt: Pilsnermalt, flaket mais og dextrin
Humle: Magnum og Tettnang
Gjær: LalBrew Diamond Lager
Meskes på 68°C i 60 minutter. Kokes i 60 minutter. Humlen tilsettes i henhold til beskrivelse på humleposene.
Gjæres på ca. 12°C.
Tilsett 7g sukker pr liter øl når ølet settes på flaske, og la karbonere ved 20-28°C i ca 21 dager før settes kjølig.
CO2 volum på fat: ca 2,5 - Se kullsyretabell her
Link til detaljert beskrivelse og veilledning, A4 utskriftsformat
Link til oppskriften i Brewfather
